İki Ziyarette de Eli Havada Kalan Trump Brüksel'de Melania'ya Elini Uzatmadı - Son Dakika
Güncel

İki Ziyarette de Eli Havada Kalan Trump Brüksel'de Melania'ya Elini Uzatmadı

İsrail ve Vatikan ziyaretlerinde First Lady Melania tarafından eli havada bırakılan ABD Başkanı Trump'ın, Brüksel ziyaretinde eşinin elini tutmadığı görüldü.

25.05.2017 00:34  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

First Lady Melania Trump'ın İsrail ve Roma ziyaretlerinde Başkan Trump'ın elini tutumaması dünya basınında önemini korurken, çiftten yeni bir "el tutuşma" malzemesi geldi.

MELANIA İLK OLARAK İSRAİL ZİYARETİNDE ELİNİ TUTMADI

Melania Trump, ilk olarak İsrail ziyaretinde karşılama töreninde, elini tutmak isteyen eşi Trump'ın elini hızlı bir şekilde itmişti. Kameraların saniye saniye kaydettiği olay dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Bu olay, Melania'nın, Suudi Arabistan ziyaretinde kırmızı halıda kendisini arkada bırakan eşinden intikam aldığı şeklinde yorumlanmıştı.

MELANIA'DAN İKİ GÜN ÜST ÜSTE İNTİKAM

First Lady, İsrail ziyaretinde elini ittiği Trump'ı Vatikan'da da şoke etti. Başkan Trump, Air Force One uçağından inerken elini eşine uzattı. Melania, hızlı bir hareketle elini saçına götürerek yine Trump'ı geri çevirdi. ABD Başkanı Trump, bu hareketle eşinden iki gün üst üste veto yemiş oldu.

TRUMP BU SEFER EŞİNİN ELİNİ TUTMADI

NATO zirvesi için Brüksel'e giden Trump çifti, Air Force One uçağından inerken yine basına malzeme verdi. Bu inişte Başkan Trump'ın Melania'ya yaptığı el hareketi olay oldu. İki gün üst üste eşi tarafından eli havada bırakılan Başkan Trump, bu sefer eşinin elini tutumayarak yol göstermekle yetindi.

İki Ziyarette de Eli Havada Kalan Trump Brüksel\'de Melania\'ya Elini Uzatmadı

Son Dakika Güncel İki Ziyarette de Eli Havada Kalan Trump Brüksel'de Melania'ya Elini Uzatmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement