İkinci El Araç Fiyatı Nasıl Belirlenir? - Son Dakika
Otomobil

İkinci El Araç Fiyatı Nasıl Belirlenir?

İkinci el araç satarken aracın fiyatı nasıl belirlenir? İkinci el araç fiyatlarının belirlenmesinde dikkat edilen en önemli konu başlıklarını Cevapla.tv uzmanlarından Menderes Uluocak'a sorduk.

05.09.2018 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci el araç satarken aracın fiyatı nasıl belirlenir? İkinci el araç fiyatlarının belirlenmesinde dikkat edilen en önemli konu başlıklarını Cevapla.tv uzmanlarından Menderes Uluocak'a sorduk.

İkinci El Araç Fiyatı Nasıl Belirlenir?
Kaynak: Cevapla.tv

Son Dakika Otomobil İkinci El Araç Fiyatı Nasıl Belirlenir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV
    10:33 Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV

    Mercedes-Benz'in efsanevi SUV modeli olan G-Serisi, sağlam yapısı, benzersiz tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çekiyor. Hem arazi tutkunlarının hem de lüks araç sevenlerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış bir otomobil olarak öne çıkıyor.

  • Konya Ereğli'de Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 1 Yaralı
    09:56 Konya Ereğli'de Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak durabildi. Kazada araçta bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı ve Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Bingöl-Elazığ Karayolu'nda Kontrolden Çıkan Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    09:51 Bingöl-Elazığ Karayolu'nda Kontrolden Çıkan Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Bingöl-Elazığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil istinat duvarına çarptı. Kazada, araç içinde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga taşınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İstinat duvarına çarpan otomobilde 2 kişi can verdi
    07:21 İstinat duvarına çarpan otomobilde 2 kişi can verdi

    Bingöl'de meydana gelen trafik kazasında otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu sürücü ile araçtaki 1 kişi yaşamını yitirdi.

  • New York Uluslararası Otomobil Fuarı Yarın Açılıyor
    02:27 New York Uluslararası Otomobil Fuarı Yarın Açılıyor

    Dünya otomotiv endüstrisinin en eski fuarlarından biri olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilere açıyor. Amerikalı ve uluslararası otomobil üreticileri, yeni modellerini Manhattan'daki Jacob K. Javits Kongre Merkezi'nde sergileyecek. Fuarda, popüler markaların yeni tasarıma sahip ve elektrikli modelleri dikkat çekiyor. Ayrıca klasik arabalar ve arazi araçları da fuar alanında yer alacak. Fuar süresince otomotiv sektöründeki gelişmeler üzerine oturumlar da düzenlenecek.

  • Bingöl'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı
    01:37 Bingöl'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

    Bingöl merkezde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza, Genç Caddesi Tugay Kavşağı'nda meydana geldi. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Artvin'de gazetecilerin taşıyan otomobilin kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti
    22:35 Artvin'de gazetecilerin taşıyan otomobilin kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

    Artvin'de gazetecileri taşıyan bir otomobilin kontrolden çıkarak kayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak bir gazeteci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Denizli'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
    16:09 Denizli'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

    Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Mersin'de Otomobil Ağaca Çarptı, Su Dolu Kanala Düşmekten Son Anda Kurtuldu
    15:08 Mersin'de Otomobil Ağaca Çarptı, Su Dolu Kanala Düşmekten Son Anda Kurtuldu

    Mersin-Antalya D-400 karayolu Silifke ilçesinin girişine yakın noktada meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaçlara çarptı. Otomobilin çarpması sonucu su dolu kanala düşmekten son anda kurtuldu. Kazada 2 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Gaziantep'te LPG tüpü patlayan otomobilin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
    10:00 Gaziantep'te LPG tüpü patlayan otomobilin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

    Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde tamir edilmek için bırakılan bir otomobilin LPG tüpünün patlaması sonucu meydana gelen olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, tüpün soba ile temas etmesi sonucu patlama ve alev alma anları yer alıyor.


Advertisement