İklim Değişikliğinin Tarımdaki Etkileri Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Güncel

İklim Değişikliğinin Tarımdaki Etkileri Masaya Yatırılacak

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla "İklim Değişikliği ve Tarımsal Üretime Etkileri" konulu konferans düzenlenecek.

23.03.2018 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla "İklim Değişikliği ve Tarımsal Üretime Etkileri" konulu konferans düzenlenecek.

MTSO'dan yapılan açıklamaya göre, küresel iklim değişikliğinin, sosyo ekonomik değere sahip tarım alanları üzerinde yaratacağı etkiler, "İklim Değişikliği ve Tarımsal Üretime Etkileri" konulu konferansta masaya yatırılacak.

Tarımsal üretimin planlanmasının tartışılacağı konferansa, Dünya Gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğretim üyesi ve Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, konuşmacı olarak katılacak.

Tarım alanında faaliyet gösteren üreticilerle firmaların katılacağı konferans, 27 Mart Salı günü MTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İklim Değişikliğinin Tarımdaki Etkileri Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement