İklim Değişikliğiyle Mücadele - Son Dakika
Güncel

İklim Değişikliğiyle Mücadele

İklim Değişikliğiyle Mücadele

İklim değişikliği ile mücadeleye Demirpark' da katıldı

31.03.2012 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İklim değişikliğiyle mücadele Dünya çapında devam etmektedir. DemirPark AVM' de "Gezegenimiz için Hep birlikte ışıkları kapatıyoruz" kampanyasına katıldı.

31 Mart, Cumartesi günü gerçekleşecek Dünya Saati 20.30 – 21.30 saatleri arasında WWF- Türkiye öncülüğü ile bütün Dünya ile birlikte Türkiye'de de kutlandı. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' de dış mekan aydınlatmalarını 31 Mart akşamı 20.30 – 21.30 saatleri arasında kapattı.

Kampanyanın Asya' dan Avrupa kıtasına geçişinin sembolü olan Boğaz Köprüleri' nin yanı sıra bu sene İstanbul Büyükşehir Belediyesi , Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Galata Kulesi, Ayasofya Müzesi, Beylerbeyi Sarayı, Küçüksu Kasrı, Dolmabahçe Sarayı ve Saat Kulesi gibi tarihe tanıklık eden önemli yapılar ilk defa ışıklarını bir saatliğine kapatarak kampanyaya katıldılar. WWF' nin Dünya Saati Kampanyası'na Türkiye' den ünlü isimler destek oluyor. Ali Sürmeli, Altan Erkekli, Ayhan Sicimoğlu, Bahar Korçan, Banu Güven, Bedük, Çağatay Ulusoy, Burhan Öçal, Doğa İçin Çal, Erol Albayrak, Fazıl Say, Taner Öngür, Janset gibi sanat, tiyatro, moda ve müzik dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra karikatürist Yiğit Özgür'ün desteklediği kampanyaya destek yağmaktadır.

WWF-Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak, "Yaklaşık iki milyar insanın katılması beklenen Dünya Saati'ne sayılı günler kala, ülkemizde 14 şehirden 300'e yakın kurumun ve onbinlerce insanın desteğini aldık. Bu sene kampanyaya destek olan ünlü isimlerin yapacağı sürpriz, Dünya Saati katılımcılarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İklim Değişikliğiyle Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement