İktidar Twitter'dan Değil, Sandıktan Çıkacaktır" - Son Dakika
Politika

İktidar Twitter'dan Değil, Sandıktan Çıkacaktır"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "İktidara gitmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter'dan değil, sandıktan çıkacaktır.

09.05.2018 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "İktidara gitmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter'dan değil, sandıktan çıkacaktır. Unutmasınlar ki, sırtlanlar istedi diye aslanlar ölmez." değerlendirmesinde bulundu.

Milletvekili Çanak, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal medyadaki "tamam" ve "devam" tartışmalarına ilişkin, "Sırtlarlar istedi diye aslanlar ölmez. Durmak yok yola devam." açıklamasında bulundu.

"780 bin kilometrekareyle bizim tek vatanımız var, bu vatanı böldürmeyiz, böldürtmeyeceğiz." ifadesini kullanan Çanak, şunları kaydetti:

"Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Vatanımız, İstiklalimiz ve istikbalimiz için devam. Bu millet asla tamam demedi, Malazgirt Ovasında üzerine binlerce atlı ordu geldiğinde de, İstanbul'un fethinde dağ gibi surlar önüne çıktığında da, Çanakkale de ateşler içinde kaldığında da, düşen düştüğüyle kalmadı, kalktı silkelendi devam dedi."

Çanak, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bize bedel ödetmekten söz edenlere diyoruz ki: karşınızda ne Osmanlı'nın hasta adamı ne Cumhuriyetin çömez devleti var. Artık karşınızda ya olacağız, ya öleceğiz diyen bir millet var. Artık karşınızda yepyeni bir ruhla ve azimle şahlanmış Türk milleti var. Biz milletin egemen olduğu tam bağımsız, tam demokratik ve müreffeh Türkiye istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz başarılarla tarihin akışını değiştirecek, Türkiye'de siyasetin rotasını yeniden belirleyeceğiz. İktidara gitmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter'dan değil, sandıktan çıkacaktır. Unutmasınlar ki, sırtlanlar istedi diye aslanlar ölmez. Durmak yok yola devam."

Çanak, 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını da kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İktidar Twitter'dan Değil, Sandıktan Çıkacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement