İl Başkanı Salman'dan İznik'e İlk Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İl Başkanı Salman'dan İznik'e İlk Ziyaret

İl Başkanı Salman\'dan İznik\'e İlk Ziyaret

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binasını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Sargın'a hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

12.10.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik'te Ak Parti İlçe Teşkilatı ile toplantı gerçekleştiren Başkan Salman, toplantı sonrasında 210 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak 15 Temmuz 2017 tarihinde hizmete başlayan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası'na geldi. Başkan Salman'ı burada İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik'te gerçekleştirdikleri yatırım ve çalışmalar hakkında Başkan Salman'a bilgi verdi. Sargın açıklamasında "Öncelikle Ak Parti Bursa İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman'a hizmet binamıza gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın İznik için hayırlı olmasını ve burada yapılacak çalışmalar ile İznik'e güzel hizmetlerin kazandırılması temennisinde bulunarak, belediyeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a günün anısına İznik Çinisi hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Başkanı Salman'dan İznik'e İlk Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement