İl Emniyet Müdürü Şenses şampiyon sporcuları tebrik etti - Son Dakika
Spor

İl Emniyet Müdürü Şenses şampiyon sporcuları tebrik etti

İl Emniyet Müdürü Şenses şampiyon sporcuları tebrik etti

Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'ndan başarıyla dönen Kırıkkaleli milli kick boksçular, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses'i ziyaret etti.

27.04.2021 14:40  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'ndan başarıyla dönen Kırıkkaleli milli kick boksçular, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses'i ziyaret etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasına Kırıkkale Polisgücü Lider Spor Kulübü'nden 6 milli sporcu şampiyonaya katıldı. 89 kilogramda büyük erkek kategorisinde yarışan Mustafa Ayten ile 70 kilogramda büyük bayan kategorisinde yarışan Mevlüdiye Aktaş, Avrupa Kupası şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 55 kilogramda büyük bayan kategorisinde yarışan Rabia Güneş ile 69 kilogram genç erkek kategorisinde yarışan Umut Teköz, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya aldı. Altın madalya kazanan iki oyuncu, Eylül ayında Konya'da düzenlenecek İslami Oyunlar Olimpiyat Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Başarılı sporcular, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses'i makamında ziyaret etti. Kırıkkale Polisgücü Gençler Birliği Spor Kulübünün faaliyetlerini takip ettiğini belirten Emniyet Müdürü Şenses, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Kulüp Başkanı Talat Akbulut ve takım antrenörü Adem Ayten'e de teşekkür eden Günter Şenses, sporculara başarılar diledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İl Emniyet Müdürü Şenses şampiyon sporcuları tebrik etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti
    17:57 Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti

    Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bordo-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret etti. Takımla birlikte antrenman yapan ve futboldaki hünerlerini sergileyen Başkan Şerifoğulları, taraftarları Sapanca Gençlikspor maçına davet etti.

  • Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    17:54 Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Antalya'da düzenlenen Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılış töreni Kemer ilçesindeki Göynük Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, konuşmasında sporcuların ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarıları vurgulayarak, 2024 yılında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti. Açılış töreninde Bekir Özer'e teşekkür plaketi verildi. Şampiyona 21 Nisan'da sona erecek.

  • Kızıldağ Karakucak Güreşleri Şampiyonu İbrahim Bölükbaşı'na Altın Kemeri Verildi
    17:38 Kızıldağ Karakucak Güreşleri Şampiyonu İbrahim Bölükbaşı'na Altın Kemeri Verildi

    Adana'nın Karaisalı ilçesinde düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nde üst üste 3 kez şampiyon olan İbrahim Bölükbaşı, 2021'de altın kemer almayı hak etti. Ancak müsabakaların 2020'de Kovid-19 nedeniyle durdurulması sebebiyle ödülü verilmemişti. Sporcu, durumu yargıya taşıdı ve altın kemerin kendisine verilmesi kararı çıktı. Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, noter huzurunda Bölükbaşı'na ödülünü teslim etti. Bölükbaşı, altın kemeri çocuklarının eğitimi için kullanacağını belirtti.

  • Servet değerinde tazminat kazandı! Arabistan'da paraya para demeyen Ronaldo'dan eski takımına ağır darbe
    17:37 Servet değerinde tazminat kazandı! Arabistan'da paraya para demeyen Ronaldo'dan eski takımına ağır darbe

    Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, alacaklarının ödenmediği iddiasıyla eski kulünbü Juventus'a açtığı davayı kazandı. İtalyan devi, eski oyuncusu Ronaldo'ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek.

  • TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti
    17:34 TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi yönetimi, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Ziyarette, şubenin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve sporun birleştirici yönü vurgulandı. Vali Tavlı, Samsun'un doğal ve kültürel güzelliklerini spor turizmiyle tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    17:24 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve rondo çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Lubomir Satka ise antrenmana katılmadı. Samsun ekibi, yarın yapacakları çalışma ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

  • 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı
    17:18 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Nevşehir'de başladı. Ankara, Konya, Mersin, Sivas, Kayseri ve Kırşehir'den birer takımın katıldığı müsabakalarda liderlik elde eden takım bir üst gruba terfi edecek. Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, organizasyonların eksiksiz olması nedeniyle TFF'nin Nevşehir'i tercih ettiğini belirtti.

  • Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı
    17:03 Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı

    Mersin PTT Başmüdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'na 7 ilden 34'ü kadın 124 posta dağıtıcısı katıldı. Yarışmada erkeklerde Teyfik Erçetin, kadınlarda ise İlknur Uçar birinci oldu. Başarılı olan posta dağıtıcıları Türkiye finalinde mücadele edecek.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.


Advertisement