İl Genel Sekreter Yardımcısı Çelebi'den Pazaryeri Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

İl Genel Sekreter Yardımcısı Çelebi'den Pazaryeri Belediyesine Ziyaret

İl Genel Sekreter Yardımcısı Çelebi\'den Pazaryeri Belediyesine Ziyaret

Bilecik İl Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi, Pazaryeri Belediyesini ziyaret etti, inşaat çalışmaları süren sağlık meslek lisesi ve 200 kişilik pansiyon binasında incelemelerde bulundu.

08.02.2018 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi, Pazaryeri Belediyesini ziyaret etti, inşaat çalışmaları süren sağlık meslek lisesi ve 200 kişilik pansiyon binasında incelemelerde bulundu.

İl Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi ve Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yalçın, "Bilecik il Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi belediyemizi ziyaret etti. Belediyemizde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra fiziki gerçekleşmesi yüzde 97 gerçekleşen 16 derslikli sağlık meslek lisesi ve 200 kişilik pansiyon binasında incelemelerde bulunduk. Bu vizyon projemizde en büyük katkıyı sağlayan hemşehrimiz Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Turizm Bakanlığı görevlerinde bulunan Eskişehir Milletvekili Prof.Dr Nabi Avcıya ilçemiz için büyük yatırımı kazandırdığı için şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bina ve pansiyon 2 ay içinde tamamen bitecek. Valimiz Tahir Büyükakın başta olmak üzere genel sekreter yardımcısı Ahmet Çelebi ve özel idare yetkililerine ilçemize gösterdikleri ilgi alaka ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize bu yatırımın kazandırılmasında başta hemşehrimiz Prof.Dr Nabi Avcı, milletvekilimiz Halil Eldemir olmak üzere emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlara kişilere şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun bizlere dualarını desteğini esirgemeyen pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İl Genel Sekreter Yardımcısı Çelebi'den Pazaryeri Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement