İl Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İl Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği

İl Jandarma Komutanı Temel\'e Veda Yemeği

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel için veda yemeği düzenlendi.

15.07.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel için veda yemeği düzenlendi.

Ağrı Polisevi'nde verilen veda yemeğine Ağrı Valisi Musa Işın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, İÇ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, vali yardımcıları Rasim Belge ile Taner Tengir, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve kurum müdürleri katıldı. Yemek sonrasında konuşan Vali Musa Işın, "Dört aylık bir süre içerisinde güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Kendisinin çok değerli bir insan olduğunu ifade etmek istiyorum. Yeni atamayla birlikte benim de memleketim olan Elazığ iline gidiyor. Biz kendisine alışmıştık. Vatanperver, milletperver, çalışkan, dürüst ve saygılı bir insan. Yaptığı hizmetler için kendisine hem kendi adıma hem de Ağrılılar adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah gittiği yerde de çok güzel hizmetler yapar. Bundan eminim. Bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim. Allah sıhhat, sağlık ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin" diye konuştu.

Ağrı iline gelenlerin ilk başlarda bir ön yargı ile geldiklerini, ama burada çalıştıktan sonra da ayrılmanın zor olduğuna vurgu yapan İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel ise, "Burada başta Sayın Valimiz olmak üzere diğer kurum amirlerimizle çok güzel bir uyum içerisinde çalıştık. Çok güzel dostluklar edindik. Buradan gittiğimde hem Ağrı'yı hem de buradaki dostlarımızı özleyeceğiz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde ülkemiz için, ilimiz için ve halkımız için güzel bir hizmet vermişsek ne mutlu bize. İnşallah bundan sonrada yine bir başka vatan toprağında hizmet edeceğiz. Ben bu süre içerisinde çalışmalarımızda bize destek olan baştan Sayın Valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Vali Musa Işın ve İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak tarafından Albay İlker Temel'e çeşitli hediyeler verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement