İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2’inci dönem toplantısı, Kilis Vali Vekili Hakan Ezgi başkanlığında yapıldı.

29.04.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2'inci dönem toplantısı, Kilis Vali Vekili Hakan Ezgi başkanlığında yapıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Kilis İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2'inci dönem toplantısı İl Özel İdare Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yatırımcı kuruluşların işbirliği içerisinde çalıştığını belirten Vali Vekili Hakan Ezgi, Kilis'te uygulanmakta olan toplam kamu yatırımcı kuruluş proje sayısının 362 olduğunu, bu projelerin 183'nün genel idare bütçesi kapsamındaki kuruluşlarca, 179'nun mahalli idare kuruluşlarınca yürütüldüğünü belirtti.

Ezgi, "Projelerin bedelleri toplamı 703 milyon TL, 2015 yılı ödenekleri toplamı 76 milyon TL, dönem sonuna kadar yapılan harcamalar ise 32 milyon TL'dir. Projelerin başlangıcından günümüze nakdi gerçekleşme oranı ise yüzde 17 seviyesindedir. Fiziki gerçekleşme oruna ise yüzde 20'dir. Yatırımların sektörler itibariyle dağılımı incelendiğinde projelerin tarım, ormancılık, hizmet, ulaştırma, eğitim, spor, kültür-turizm ve sanayi sektörlerinde yürütüldükleri görülmektedir" dedi.

Toplantıya, ilçe kaymakamları, resmi kurumların bölge müdürleri, daire amirleri ile yatırımcı kuruluşlar katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement