İl Özel İdaresi, köy yol yapım çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

İl Özel İdaresi, köy yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

İl Özel İdaresi, köy yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Kırşehir İl Özel İdaresi, köylerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

19.06.2020 10:25  Güncelleme: 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir İl Özel İdaresi, köylerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, köylerde yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşların şehre gidiş gelişlerinde sorun yaşanmamasının amaçlandığını söyledi.

Yılmaz, açıklamasında; "İl Özel İdaresi 2020 yılı çalışma programları kapsamında yer alan Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur ve Kaman ilçesi köyleri köy içi yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz, 2020 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için köy içi yol yapım bakım ve onarım, stabilize yapım çalışmalarına devam ediyor"dedi.

Yol yapım çalışmalarının belirlenen programlar kapsamında yapılmakta olduğunu anlatan Yılmaz, "Planlı ve programlı bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam etmekteyiz. 2020 yılı yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz planladığımız şekilde ekiplerimizin yoğun gayretiyle devam ediyor. Bu kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan Kaman Yeniköy-Hirfanlı arası 9 km 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız, Kaman ilçesi İsahocalı 5 kilometre 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız devam etmekte diğer taraftan köy yollarımızın bakım,onarım ve yama çalışmalarında büyük önem veriyoruz. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İl Özel İdaresi, köy yol yapım çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı
    13:59 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı

    135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, Guangzhou'da başladı. Fuar için 215 ülkeden yaklaşık 149.000 alıcı ön kayıt yaptırdı. Yabancı alıcıların fuara ilgisi arttı ve 74.000 sergi standında 29.000'den fazla katılımcı bekleniyor.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.

  • Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti
    13:58 Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Yerlikaya, trafikte denetim yoğunluğunun artmasıyla kazaların azaldığını vurguladı. Aşırı hız, kavşak ve geçitlerde geçiş önceliğine uymamak, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak, arkadan çarpma ve dönüş kurallarına uymamak en önemli kazaya sebepleri olarak belirlendi.

  • Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı
    13:57 Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı

    Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir öğretmenin yakalandığını duyurdu. Şahıs gözaltına alındıktan sonra cezaevine teslim edildi. Terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürdürülecektir.

  • Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı
    13:55 Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan bir kadın, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kaza sonucunda park halindeki bir otomobile çarpan kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.


Advertisement