İl Protokolü Aşure Gününde Buluştu - Son Dakika
Yerel

İl Protokolü Aşure Gününde Buluştu

İl Protokolü Aşure Gününde Buluştu

Muharrem ayı dolayısıyla özel bir hastanede düzenlenen aşure günün de il protokolünün yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşu bir araya geldi.

13.10.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muharrem ayı dolayısıyla özel bir hastanede düzenlenen aşure günün de il protokolünün yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşu bir araya geldi.

Malatya'da Özel Melid Park Hastanesi tarafından düzenlenen Aşure gününe Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Zeynel Abidin Vakfı Malatya Şube Başkanı Erdoğan Ünverdi, Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ile bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Hastane Yönetimi adına Hasan Demir'in hoş geldiniz konuşmasının ardından Zeynel Abidin Vakfı Malatya Şube Başkanı Erdoğan Ünverdi tarafından dua yapıldı. Daha sonra söz alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Malatya'da değerlerin bir araya geldiği güzel bir ortamdayız. Bu güzel ortamdan dolayı başta Melid Park hastanesi yetkililerimize teşekkür ediyorum. Muharrem ayını anlamına uygun olarak idrak etmek bizler için gerçekten mutluluk verici bir olay. Verilen Aşurenin de kabulünü diliyoruz" diye konuştu.

Etkinlikte son olarak katılan misafirlere hastane yönetimi tarafından hediye duvar saati takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Protokolü Aşure Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement