İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı

İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı

Nevşehir İl Spor Güvenlik Kurulu Şubat ayı toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

16.02.2019 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir İl Spor Güvenlik Kurulu Şubat ayı toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, İdari ve Spor Güvenlik Sorumlusu Serdar Yılmaz ile İl Spor Dernekleri Temsilcileri ve ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.

Toplantı; İlimizde oynanacak olan TFF 3. Lig, BAL Ligi ve TVF Erkekler 2. Lig müsabakalarında alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi, Nevşehir Belediyespor'un müsabakalarını oynayacağı Gazi Stadyumu'nun son durumunun değerlendirilmesi, Kapadokya Göremespor'un müsabakalarını oynayacağı 3 No'lu Çim Sahanın son durumunun değerlendirilmesi ve diğer amatör branşlarda düzenlenecek spor müsabakaları ve etkinlikleri ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesinin ardından sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi
    16:49 Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi

    Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken başka bir aracın engelli aracına çarpıp kaçması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, alkollü engelli sürücü kafasını kaldırıma vurarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla zorla ambulansa bindirildi.

  • Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek
    16:48 Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek

    Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

  • Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak
    16:47 Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak

    Hatay Valiliği, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kente gelecek vatandaşların yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiğini bildirdi. Valilik, vatandaşların başvurabileceği 21 müracaat noktasını da paylaştı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor
    16:43 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmene çağrı yaparak projelerini anlattı. Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement