İlahiyat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

İlahiyat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

İlahiyat Fakültesi\'nde Mezuniyet Töreni

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin '2. Dönem Mezuniyet Töreni' yapıldı.

19.06.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin '2. Dönem Mezuniyet Töreni' yapıldı.

Bir düğün salonunda yapılan mezuniyet programına; Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, ilahiyat fakültesi öğretim üyeleri, mezun olan öğrencilerle öğrenci aileleri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, dört yıllık eğitimin sonunda diploma almaya hak kazanan gençlerin mutluluklarını paylaşmaya geldiklerini söyledi. Yılmaz, "İnsan bir şeye emek verdiği zaman sonucunda o işten iyi neticeler elde eder. Bugün burada 4 yıl önce başladığınız üniversite maratonun sonuna geldiniz. Ben mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren de, "İnsan hayatında bazı günler diğer günlerden farklıdır. Öğrenciler açısından da dört yıllık eğitim hayatının sonunda sevdikleriyle aileleriyle bugünü kutlamak önemli bir olaydır. Üniversitemizin dört bin civarında öğrencisi var. Bunların sekiz yüz kadarı İlahiyat Fakültesi öğrencisidir. İlahiyat Fakültesi, üniversitemizin en önemli fakültelerinden ve buradan yetişen kardeşlerimiz gerek öğretmen olarak, gerek vaiz veya vaize, imam ya da müftü olarak ülkemizin değişik yerlerinde hizmet edecekler. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarından sonra mezuniyet töreni Mustafa Özcan Güneşdoğdu'nun ilahi dinletisiyle devam etti. İlahi dinletisinden sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, Mustafa Özcan Güneşdoğdu'ya plaket takdim etti. Tören mezun olan öğrencilerin kep atma töreniyle sona erdi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlahiyat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement