İlçenin Temizliği Kadınlardan Soruluyor - Son Dakika
Güncel

İlçenin Temizliği Kadınlardan Soruluyor

İlçenin Temizliği Kadınlardan Soruluyor

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde sokakların temizliğini kadınlar yapıyor.

19.05.2017 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde sokakların temizliğini kadınlar yapıyor.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde İŞKUR tarafından yürütülen 'Toplum Yararına Çalışma Programı Projesi' dahilinde belediyeye alınan 15 temizlik işçisinden 6'sı kadın. Kadınlar, beldede çevre temizliği, düzenlemesi ile park bahçe temizliği yapıyor.

Belediyede 9 ay çalışacak 15 kişiden özellikle 6 bayan, çalışmaları ile tüm ilçeye örnek olurken, haftanın 5 günü yaşadıkları ilçeyi güzelleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bayanlar daha çok, çevre temizliği, park, bahçe, mezarlık temizliği ve düzenlemelerinde çalışırken, aile ekonomilerine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kadın temizlik işçilerinden Yeter Akdoğan (55) yaptığı açıklamada, "Ailemize destek olmaya çalışıyoruz. Çevremizi temizliyoruz. Temizlik personeli olarak görev yapıyoruz. Bu işi severek yapıyoruz, çevremizi temiz tutuyoruz. Herkesin çevresini temiz tutmasını istiyoruz, Ekmeğimizi taştan çıkartıyoruz" dedi.

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar da "Kadın işçilerimiz hallerinden memnun. İlçemizin temizliği için uğraş veriyorlar. Ben de gururluyum, onlarda gururlu diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlçenin Temizliği Kadınlardan Soruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement