İlginç ceza! Ziyaretçilere küfür eden 5 papağanı birbirinden ayırdılar - Son Dakika
Dünya

İlginç ceza! Ziyaretçilere küfür eden 5 papağanı birbirinden ayırdılar

İlginç ceza! Ziyaretçilere küfür eden 5 papağanı birbirinden ayırdılar

İngiltere'de ilginç papağanlarıyla gündem olan Lincolnshire Doğal Yaşam Parkı'nda bu sefer beş küfürbaz papağan konuşuluyor. Gelen ziyaretçilere küfreden papağanlar, herhangi bir şikayet olmamasına rağmen farklı yerlere yerleştirildi.

30.09.2020 15:46  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Lincolnshire Doğal Yaşam Parkı'nda 5 Afrika gri papağanı, gelen ziyaretçilere küfrettikleri nedeniyle birbirinden ayrıldı ve görüşe kapalı yerlere konuldu. Ağustos ayında bahçedeki 200 gri papağandan oluşan gruba katılan ve adları Billy, Elsie, Eric, Jade ve Tyson olan papağanlar, kısa bir süre sonra birbirilerini küfretmeye teşvik etmeye başladı.

KÜFRETMEYE MOTİVE ETMEMELERİ İÇİN CEZALANDIRILDILAR

Parkın CEO'su Steve Nichols, "Çok çabuk fark ettik. Papağanların küfretmesine alışıktık ancak hiçbir zaman aynı anda 5 tanesine şahit olmamıştık. Çoğu papağan dışarı çıkınca sesi kesilir. Ama bu beşi nedense bundan zevk alıyordu" dedi. Bundan sonra papağanlar birbirlerini 'küfretmeye motive etmemeleri için' parkın farklı yerlerine yerleştirildi.

BEŞİNİ DE BİRBİRİNDEN AYIRDILAR

Kimsenin papağanlardan şikayet etmediğini belirten Nichols, ancak ziyaretçi çocukları göz önünde bulundurdukları ve papağanların 'çıkarmaları gereken doğal sesleri' diğer Afrika papağanlarından öğrenmeleri umuduyla beşini birden ayırdıklarını anlattı.

"İNSANLAR ACAYİP EĞLENİYOR"

Sputnik'in haberine göre Nichols, "İnsanlar bize geldi, ancak bunun eğlenceli olduğunu düşünüyorlar. Tek bir şikayet bile olmadı.Bir papağan 'S... git buradan' dediğinde, insanlar acayip eğleniyor. Böylesine gerçekten zor bir yıla büyük bir gülümsemeyi getirdi" diye konuştu.

Ancak parkın tek ilginç papağan bu beşi değil, bir süre önce gündem olan Chico da var. Chico adındaki papağan ise Beyonce'nin 'If I were a Boy' şarkısının aralarında bulunduğu birkaç pop şarkıyı söylemeyi öğrenmişti.

Son Dakika Dünya İlginç ceza! Ziyaretçilere küfür eden 5 papağanı birbirinden ayırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • meggie: Hayvanları rahat bırakmıyorlar da ceza veriyorlar az bile demisler daha cok kufur etsinler kafese koy hayvanı sana güzelleme yapcak degiller 0 0 Yanıtla
  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.


Advertisement