İlgisizlikten Yakınan Şehit Babasına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İlgisizlikten Yakınan Şehit Babasına Ziyaret

İlgisizlikten Yakınan Şehit Babasına Ziyaret

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, oğlu 26 yıl önce şehit olan Duran Yılmaz'ın ilgisizlikten yakınmasının ardından Kaymakam Haluk Şimşek ve beraberindeki heyet babayı evinde ziyaret etti.

07.06.2017 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, oğlu 26 yıl önce şehit olan Duran Yılmaz'ın ilgisizlikten yakınmasının ardından Kaymakam Haluk Şimşek ve beraberindeki heyet babayı evinde ziyaret etti. Kaymakam Şimşek ve beraberindekiler babanın sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Siirt Tünekpınarı'nda 1991 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Er Salim Yılmaz'ın Serik'e bağlı Yumaklar Mahallesi'nde oturan babası Duran Yılmaz'ın ilgisizlikten yakındığı açıklamalarının ardından bugün Kaymakam Haluk Şimşek ve beraberindeki heyet babayı evinde ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, ASAT Serik Müdürü Erol Kol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü şehit ve gazi yakınları biriminden görevliler, Mahalle Muhtarı Kenan Özkan ve Yunuslar Mahallesi eski Muhtarı Fikri Şimşek'ten oluşan heyet, Duran Yılmaz ile görüşüp sohbet ederken sorunlarını dinledi. Kaymakam Şimşek ve beraberindeki heyet şehidin kabrini de ziyaret edip, dua etti.

Kaymakam Şimşek, "Amcamızın evine ilk defa geldim, kendisini ilk defa gördüm. Taleplerini, sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz. Onun mutlu olması bizim için çok önemli. Amcamızı tekrar eski mutlu haline getirmek için, şehit acısını azaltabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Bu acı hepimizin acısı, şehitler hepimizin şehidi, bütün milletimizin şehidi" dedi. Şehit babası Duran Yılmaz'a cep telefonu numarasını veren, onun numarasını da alan Kaymakam Şimşek, kendisine her zaman ulaşabileceğini de söyledi.

Büyükşehir Koordinatörü Ramazan Etli, şehidin kabrinin bulunduğu mezarlığın çevre düzenlemesinin yapılacağını belirtirken, baba Duran Yılmaz'ın evine içme suyu hattı bağlanacağını da kaydetti.

Şehit babası Duran Yılmaz da "Yaşım biraz gençleşti. Bunları görünce mutlu oldum. Daha önceden Serik'teki jandarma karakol komutanları, askerler geliyordu ziyaretime. Uzun bir aradan sonra kaymakam ve diğerleri geldiği için mutluyum. Başka bir şey istediğim yok" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlgisizlikten Yakınan Şehit Babasına Ziyaret - Son Dakika


Advertisement