İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika
Magazin

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

İstanbul'da aralarında şarkıcı İlhan Şeşen'in evinin de olduğu birçok adresi soyan 4 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

22.03.2019 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Anadolu Yakası'nı mesken tutan hırsızlık çetesi 12 Mart'ta sabaha karşı ünlü şarkıcı ve oyuncu İlhan Şeşen'in Kadıköy'deki evine girdi. Kapıyı kart yöntemiyle açan hırsızlar evde bulunan elektronik eşyaları çaldıktan sonra kaçtı.

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

POLİSE İHBARDA BULUNDU

Sabah uyandığında cep telefonu ve bazı elektronik eşyalarının çalındığını gören, İlhan Şeşen polise ihbarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan titiz incelemeler sonucu hırsızların kimliklerini belirleyen ekipler takip başlattı. Sürdürülen takipler sonucu adresleri belirlenen Metin K., Efrahim G., Süleyman B. ve Abdülkadir Ç. gözaltına alındı.

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyette yapılan sorgulamalarda şüphelilerin Kadıköy, Maltepe, Şişli, Beşiktaş ve Üsküdar'da 8 adresten hırsızlık yaptıkları belirlendi. Çok sayıda suçtan kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İlhan Şeşen\'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

Son Dakika Magazin İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • X: Adliyeye sevkedildi arka kapıdan bırakıldılar ve yeni maceralara yelken açtılar... 10 0 Yanıtla Selman: Hırsız bana aynen şöyle demişti.... Eve beni göz altına alan polislerden önce gitcem..... 3 0
  • Beko: Balık kokmuş.tuz kokmuş.çalma özgürlüğünü kullanmış. 7 1 Yanıtla
  • Catapat: Bir sürü bekçi alındı sokağında gören varmı bunlarda muhtarlar gibi sadece devlete gereksiz yük.. 5 1 Yanıtla
  • Keko: Ülkeyi soyan hırsızlar gibi aynı 0 1 Yanıtla

Advertisement