İlim Yayma Cemiyeti'nden Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İlim Yayma Cemiyeti'nden Dişli'ye Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti\'nden Dişli\'ye Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi tarafından yapılan ziyaretler bu hafta da Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile devam etti.

05.04.2013 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi tarafından yapılan ziyaretler bu hafta da Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile devam etti. Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Vadettin Aktaş, yönetim kurulu üyeleri Ali Alemdar, Yusuf Gökdemir, Yaşar Şeftali, Fikret Dayıoğlu, Abdullah Eren hazır bulundular.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli yapılan hayır çalışmalarının önemine değindi. Başkan dişli, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına dikkatle izlediklerini, toplumsal konularda ortak programlara her zaman açık olduklarını ifade etti.

İYC Başkanı Dr. Vadettin Aktaş ise Adapazarı Belediyesi olarak kültürel faaliyetlerde gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür etti.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, bu tür görüşmelerin süreklilik arzetmesini diledi.

Ziyaretin anısına İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Başkanı Vadettin Aktaş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye plaket takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlim Yayma Cemiyeti'nden Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement