Evli Adama Akılalmaz Tuzak! Biri İlişkiye Girip Diğeri Kaydetti - Son Dakika
Güncel

Evli Adama Akılalmaz Tuzak! Biri İlişkiye Girip Diğeri Kaydetti

Ankara'da evli adama ellerindeki görüntülerle şantaj yaparak para isteyen 5 kişi gözaltına alındı. Akılalmaz olayda kadınlardan birinin kurban olarak seçtikleri kişiyle ilişkiye girerken, diğerinin kaydettiği ortaya çıktı.

15.03.2019 15:48  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da telefonla arayıp buluştukları C.A. adlı erkek ile ilişkiye girerken gizlice görüntüsünü çeken 2 kadın ve görüntülerle bu kişiye şantaj yaparak parasını almaya çalıştığı iddia edilen 3 erkek arkadaşı, polis operasyonuyla yakalandı.

BİRİ İLİŞKİYE GİRİP DİĞERİ KAYDETTİ

Olay, Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. A.Y. ve H.D. adlı kadınlar, C.A.'yı telefonla arayarak buluşup, görüşmek istediklerini söyledi. C.A., kadınlar ile buluşup günlük kiraladığı eve gitti. C.A., burada kadınlardan biriyle ilişkiye girerken, diğeri gizlice cep telefonu kamerasıyla görüntü çekti. Kadınlar, daha sonra C.A.'nın cep telefonu ve cüzdanını alarak kaçtı.

PARA TALEP ETTİLER

Ardından kadınların erkek arkadaşları, C.A.'nın gizlice çekilen görüntüsünü flaş bellek ile iş yerine gönderip, görüntüyü ailesine verip, internet ortamında yayacaklarını söyleyerek para talep etti. C.A.'nın durumu polise bildirmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Evli Adama Akılalmaz Tuzak! Biri İlişkiye Girip Diğeri Kaydetti

EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

Polis, C.A.'nın kadınlar ile buluştuğu bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. 2 kadının, farklı araçlarla buluşma noktasına bırakılıp, daha sonra alındığını belirleyen polis, kimliklerini belirlediği A.Y. ve H.D. adlı kadınlar ile erkek arkadaşları O.Y., E.Ü. ve U.E.'ni adreslerine eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin sattığı cep telefonu da polis tarafından teslim alınarak sahibi C.A.'ya iade edildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. A.Y., H.D. ve O.Y., 'yağma', 'şantaj', 'güveni kötüye kullanma' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, E.Ü. ve U.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Evli Adama Akılalmaz Tuzak! Biri İlişkiye Girip Diğeri Kaydetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evli Adama Akılalmaz Tuzak! Biri İlişkiye Girip Diğeri Kaydetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Ali: Kadın uğruna ihanet eden bedelini rezaletle öder 56 2 Yanıtla
  • ilker y.: ne işi var evli adamın bunlarla çoluk çocuğunun rızkını böyle verirler çocuğu birşey istediği zaman para yok vay be nasıl dünya arkadaş. 36 5 Yanıtla
  • Başlık yanlış olmuş: Evli adama müstahak.Ne işin var karından başkasının yatağında 38 2 Yanıtla
  • X: Adama şantaj yapmışlar ama adamın umurunda değilki hemen polise gidip kendi kendisini açığa çıkarmış....demekki para daha tatlı geldi adama baksana görüntüleri yayılmadan kendi yaydı ortalığa....acaba evliliği ne oldu karısı aferin dedimi 21 6 Yanıtla
  • POLAT: SURİYELİLER SAÇA JÖLE SÜRÜP AVM LERDE GEZSİN EKMEK ELDEN SU GÖLDEN BİZ SURİYEDE ŞEHİT VERELİM İŞE BAK ADALETE BAK SURİYELİLER GİTMEDİĞİ SÜRECE OY YOK KİMSEYE 19 7 Yanıtla murffy: çanakalede 5000 bin süreli yatıyor 8 13
  • Arzu: Ahlaksız kadın Erkeklerimizi baştan çıkarma 11 5 Yanıtla
  • İlhan : Helal olsun adama korkmamış .keşke kafalarına sıksaydın 7 7 Yanıtla
  • kimbu: ne yazikki ilhan gibi dusunceye sahip olanlara erkek siddeti bi turlu bitmiyor kusura bakma ILHAN o adam karisini aldatirken dusunecekti o NANEyi yemiyecekti adamin akli orasi ile mi calisiyor??? yapmasaydi alla alla iyi olmus o adama olesine acimam bile 10 4 Yanıtla
  • İstek: Işte idam bunları da kapsamalı 8 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement