İlk 5 Haftada 7 Gol Atan Gomis'in Sırrı, Fizyoterapisti Jacobs - Son Dakika
Spor

İlk 5 Haftada 7 Gol Atan Gomis'in Sırrı, Fizyoterapisti Jacobs

Süper Ligde ilk 5 haftada 7 gol atan Bafetimbi Gomis'in, izin günlerinde bile fizyoterapist Pieter Jacobs'la çalıştığı ortaya çıktı.

19.09.2017 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde ilk 5 haftada 7 gol kaydeden Bafetimbi Gomis özveri ve çalışkanlığının karşılığını alırken, perde arkasında bu başarıda pay sahibi olan bir isim daha çıktı. Bireysel performans koçu ve fizyoterapisti Pieter Jacobs... Spor uzmanı Jacobs, her antrenman sonrasında en az 15-20 dakika şut çalışması yapan Gomis'in her adımında yanında yer alıyor.

ÜCRETİNİ KARŞILIYOR

Pieter Jacobs da Bafetimbi Gomis ile birlikte İstanbul'da yaşıyor. Marsilya'da da Gomis ile beraber çalışan Jacobs'un tüm masraf ve ücretlerini Fransız golcü kendisi karşılıyor. Ve beslenmesinden tutun da, özel antrenmanları, yaşam biçimine kadar ondan habersiz adım atmıyor.

ÇOCUKLARINA KAVUŞTU

Uzun süredir ailesi Fransa'da olan Gomis'in 2 çocuğu ve eşi bu hafta İstanbul'a geldi. Gomis'i asıl mutlu eden sürpriz ise ailesinin de kendisiyle birlikte İstanbul'da yaşama kararı alması. Fransız golcünün ailesi için yeni bir ev arayışlarına hemen başladığı belirtiliyor.

İlk 5 Haftada 7 Gol Atan Gomis\'in Sırrı, Fizyoterapisti Jacobs
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İlk 5 Haftada 7 Gol Atan Gomis'in Sırrı, Fizyoterapisti Jacobs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement