İlk Bilgilere Göre 2 Kişi Öldü, 65 Kişi de Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İlk Bilgilere Göre 2 Kişi Öldü, 65 Kişi de Yaralandı

İlk Bilgilere Göre 2 Kişi Öldü, 65 Kişi de Yaralandı

Peru'da meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde, ilk bilgilere göre 2 kişi öldü, 65 kişi de yaralandı.

14.01.2018 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peru'da meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde, ilk bilgilere göre 2 kişi öldü, 65 kişi de yaralandı. Peru, 7.3 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremin merkez üssünün, Acari eyaletinin 42 kilometre güneybatısı olduğu bildirildi. Ülkede paniğe neden olan depremin ardından ülkenin kıyı kesimleri ve komşu ülke Şili için tsunami uyarısı yapıldı. Depremde en az 2 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişiden de haber alınamadığı kaydedildi. Binaların yıkıldığı, yolların çöktüğü depremde 65 kişi de yaralandı. Arewuipa Valisi Amila Osorio, 55 yaşındaki bir kişinin Yauca kasabasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Peru Sivil Savunma Enstitüsü Başkanı Jorge Chavez de ikinci can kaybının Bella Union kasabasında görüldüğünü açıkladı. Chavez, depremden çok sayıda evinde etkilendiğini sözlerine ekleyerek, can kaybının artabileceğini sözlerine ekledi. Depremin ardından birçok bölgeye elektrik verilemiyor. Deprem Şili'de de hissedilirken, ülkede can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. 2007 yılında Peru'da meydana gelen bir başka depremde yüzlerce kişi hayatını kaybetmişti.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlk Bilgilere Göre 2 Kişi Öldü, 65 Kişi de Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement