İlk Durak Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Son Dakika
Güncel

İlk Durak Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi

İlk Durak Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi

2013 – 2014 Eğitim Öğretim Döneminin kapanması ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da okulların karne törenlerine katıldı.

13.06.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilk olarak Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "Bir eğitim öğretim döneminin sonuna geldik. Öğretmenlerinizin sizleri yetiştirmek için ne kadar fedakarca çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Bütün öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Ayrıca bir teşekkürü de ailelerinize ediyorum. Sizleri yetiştirdiler ve bugünlere getirdiler. Bugün notları ile başarılı olan öğrencilerimiz var. Ama ben biliyorum ki hepiniz ayrı ayrı yetenekleriniz ile başarılısınız." dedi. Belediye Başkanı Cem Kara'nın konuşmasının ardından Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak bir konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından okul içinde dereceye giren öğrencilere ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Haftası'nda okulun düzenlemiş olduğu kermese destek veren ailelere teşekkür belgeleri verildi. Programa Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile beraber Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel ve Dursun Duran Kaya da katıldı.

MEHMET AKİF ERSOY ORTA OKULU'NDA KARNE PROGRAMI

Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde düzenlenen karne törenin ardından Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu'nda da karne töreni vardı. Buradaki törene Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, daire müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Merasim başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından okul müdürü Mehmet Usta konuşma yaptı ve sonrasında öğrenciler adına okul birincisi Zeynep Dilşah Kaya duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından okul içinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Durak Çatalca Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement