İlk Hacı Kafilesi Malatya'ya Geldi - Son Dakika
Dini

İlk Hacı Kafilesi Malatya'ya Geldi

İlk Hacı Kafilesi Malatya\'ya Geldi

Malatya'dan kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi Erhaç Havalimanı'nda Malatya Büyükşehir Belediye Bakanı Hacı Uğur Polat, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Şahin tarafından güllerle karşılandılar.

28.08.2018 13:46  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HACILAR HAVAALANINDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Kutsal topraklarda hac ibadetini yerinde getiren Türk hacılar yurda dönmeye başladı.

Kutsal topraklarda hac görevini yapan Türk hacılar, yurda dönüyor. İlk kafile 27 Ağustos Pazartesi günü saat 17:15'de Malatya'ya ulaştı. Hac görevini yerine getirdikten sonra yurda dönen hacıları Malatya Erhaç Havalimanı'nda yakınları sevinç gözyaşları içerisinde karşıladı. Dini vecibelerini tamamladıktan sonra yurda dönen Hacılar uzun süre yakınları ile kucaklaşarak hasret giderdiler.

HER MÜSLÜMAN BU GÜZELLİKLERİ YAŞAMALI

Kutsal toprakların her Müslüman tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini belirten hacılar; "Mekke ve Medine'deki duygu yoğunluğu çok farklı. Devletimiz, Milletimiz ve bütün Müslümanların huzuru ve refahı için dua ettik. Bu güzel karşılamadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyoruz. Allah her Müslüman'a bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin" şeklinde konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Dini İlk Hacı Kafilesi Malatya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tüm zenginliklerini fakirlere dağıtıp rahip oldular
    15:17 Tüm zenginliklerini fakirlere dağıtıp rahip oldular

    Hindistanlı milyoner çift Bhavesh Bhandari ve eşi Jinal, servetlerini ve lüks yaşam tarzlarını terk ederek rahipliğe geçme kararı aldı. Bhandari, rahipliğe geçmesini ''Doğru yaşam yolunu seçmeye karar verdim.'' sözleriyle açıkladı. Çiftin eşya ve paralar dağıttığı anların görüntüleri de ortaya çıktı.

  • ''Kızıl inek'' kehaneti yeniden gündemde! Mescid-i Aksa'nın yerine Üçüncü Tapınak'ı inşa etmek istiyorlar
    10 Nis "Kızıl inek" kehaneti yeniden gündemde! Mescid-i Aksa'nın yerine Üçüncü Tapınak'ı inşa etmek istiyorlar

    2022 yılında ABD'nin Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen kızıl inekler, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların ardından yeniden gündeme oturdu. Bu kızıl ineklerin, Kudüs'te üçüncü tapınağın inşa edilmesini konu alan antik bir 'kehaneti' gerçekleştirmek adına, yakın zamanda Zeytin Dağı'nda törenle kurban edilerek etlerinin yakılacağı öne sürülüyor.


Advertisement