İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı - Son Dakika
Magazin

İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı

Beni Ağlatma isimli kitap çıkaran şarkıcı Mustafa Sandal, basın tanıtımında kitabından bahsederken eski eşi Emina Jahovic'e övgüler yağdırdı. Kitabından eski eşine de yer veren Sandal, Jahovic için "Annemden sonra en kıymetli kadın" dedi.

12.01.2020 08:22  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Ulus'ta yaşadığı sitenin toplantı salonunda otobiyografisini kaleme aldığı "Beni Ağlatma" adlı kitabının tanıtımını gerçekleştirdi. Kitapta iki çocuğunun annesi olan eski eşi Emina Jahovic'e de ver yeren Sandal, samimi itiraflarda bulundu.

"BU KİTAPTA ADI GEÇEN HERKES BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Mustafa Sandal, "Kitabınız neler anlatıyor? Eski eşiniz Emina Jahovic'den bahsettiniz mi?" şeklindeki soruya şu sözlerle cevap verdi: "Kimseyi rencide edecek, canını sıkacak, tadını kaçırabilecek bir durum yok kitabımda. Tabii ki özel şeyler var benim hayatımla alakalı. Fakat benim için özellikle kadınlara saygı göstermek çok önemlidir. Her ne olursa olsun bu kitapta adı geçen herkesin benim için çok önemi var. Hep iyi olarak yaklaşımım var. İçim ve gönlüm rahat.

"ANNEMDEN SONRA EN KIYMETLİ KADIN"

"Emina iki çocuğumun annesi. Annemden sonra en kıymetli kadın benim için. Ona da yer verdim. Benim için her zaman onun iyi olması çok önemli. Biz Yaman ve Yavuz'un annesi ve babayız. Biz boşanma sürecimizde örnek teşkil etmeye çalıştık. Çocuklar çok etkileniyor böyle durumlarda. Hayata karşı böyle deneyimleri yok. O yüzden bir şeyleri yaparken bu konuyu önemsemeli insanlar"

İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı

"EVİME GELDİ, KİTABIMI İMZALAYIP VERDİM"

Muhabirlerin "Kitabınızı ilk kime imzalayıp verdiniz?" sorusu üzerine kaçamak cevap veren Sandal, "Kitabımın birini anneme (Tülin İleri) diğerini kendime sakladım. Diğerini ise size söyleyemeyeceğim birine verdim. Hatta 40 yıl düşünsem aklıma gelmez bu kişi. Evime gelmişti. Kitabımı almak istedi. Bende ona imzalayıp verdim. Aklıma bile gelmezdi. Çok enteresandı. Kader diyelim işte" dedi.

50. yaşını kutlayan Sandal, kitap tanıtımında gelen özel baskılı pastayı da üflemeyi ihmal etmedi.

İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı
İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı

Son Dakika Magazin İlk kitabını çıkaran Mustafa Sandal, eski eşine övgüler yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tim: Artık senden bi nobel bekkiyoruz bu kitabınla...puhahahahaha 1 0 Yanıtla
  • Tim: Artık senden bi nobel bekkiyoruz bu kitabınla...puhahahahaha 0 0 Yanıtla
  • .: gercekten bu kadar mutlu mu bu sanatcılar 0 0 Yanıtla

Advertisement