"İlk"lerin Dergisi Yine "İlk"lere İmza Attı - Son Dakika
Güncel

"İlk"lerin Dergisi Yine "İlk"lere İmza Attı

"İlk"lerin Dergisi Yine "İlk"lere İmza Attı

Türkiye'nin ilk dijital moda ve trend dergisi Evo's Angels, yılın enlerini seçti.

17.07.2012 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk dijital moda ve trend dergisi Evo's Angels, 12 Temmuz Perşembe günü Club Mojito'da düzenlenen yaz partisi ile "ilk" lerin yaşandığı bir geceye imza attı. Evren ve Evrim Yaşlak kardeşler tarafından hayata geçirilen ve bir yıl içinde, günümüz medya trendlerinden dijital medya alanında hızlı bir yükseliş gösteren Evo's Angels, geleneksel hale gelen yaz partisi ile sıcak yaz günlerinde fırtına gibi esti. "Dijital Dünyanın Enleri" ve "Türkiye'nin ilk büyük karma defilesi"ne sahne olan geceye, sanat ve magazin dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Türkiye'de ilk kez seslendirme sanatçılarına ödül verildi!

Evo's Angels ve Kırmızı Türk Haber portalı işbirliği ile 2,5 ay boyunca gerçekleşen anket oylamaları sonucu gerçekleşen Digital Dünyanın 1.ci En'leri ödül töreni kendinden çok söz ettirdi. Birçok kategoride oylamaların gerçekleştiği ödüllerde, Türkiye'de ilk kez seslendirme sanatçılarına ödül verildi. Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Hatun'u Selen Öztürk ve müzik dünyasının tanınan ismi Merih Ermakastar'ın "Yılın Seslendirme Sanatçısı" ödülüne layık görüldüğü gecede, birçok ünlü sima ödül aldı. Gecede ödül alan diğer isimler ise şöyle:

Yılın En İyi Hafta içi Sabah Spikeri: Hilal Ergenekon

Yılın En İyi Aktüel Programı Sunucusu: Tamay Kılıç

Yılın En İyi Hafta Sonu Haber Spikeri: Ezgi Gözeger

Yılın En İyi Ana Haber Spikeri: Aslı Mavitan

Yılın En İyi Tematik Kanal Spikeri: İlke Albayrak

Yılın En İyi Magazin Programı Sunucusu: Mert Öğün

Yılın En İyi Magazin Muhabiri: Fatih Yılmaz

Yılın En İyi Anchorwoman'ı: Ece Üner

Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri: Burak Törün

Yılın En İyi Komedyeni: Yavuz Seçkin

Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı: Ece Gürsel

Yılın En İyi Oyuncusu: Levent Can

Yılın En İyi Top Modeli: Elif Ece Uzun

Yılın En İyi İletişim Direktörü: Mürvet Uç

Yılın En İyi Model Eğitmeni: Ayça Kuru

Yılın En İyi Model Ajansı: Ayhan Kara

Yılın En İyi Pr Ajansı: Febus Medya

Türkiye'nin İlk Büyük Karma Defilesinde 60 Tescilli Güzel Podyuma Çıktı

"Dijital Dünyanın En'leri" ödül töreninin yanında, Türkiye'nin en büyük karma defilesine sahne olan gece, beklenildiği gibi büyük ilgi ile karşılandı. Manken ve Model eğitmeni Ayça Kuru koreografisinde gerçekleşen defilede, aralarında Miss Turkey ve Best Model güzellerinin de olduğu 60 tescilli model podyumda yürüdü. Duygu Çavdar'ın "Dün Dönümü" Nihal Burakgazi'nin "Kimlik", Seda&Selin İyison'un "Atölye Cadde", Sevda Uçman'ın " Bire Yolculuk" ve Figen Üntürk " Shadow&Trance" kreasyonları ile yer aldıkları gecede, Evo's Angels Dijital Dergi Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Yaşlak, Atölye Cadde'den Seda&Selin İyison imzası taşıyan kıyafeti ile göz kamaştırdı.

Sahne Performansları ve Şovlar Büyüledi

Ünlü Top Model ve sunucu Elif Ece Uzun'un ile ünlü Best Model Samet Sırmalı'nın sunuculuğunu yaptığı, partide ayrıca MMEST( Mono Music Entertainment Solutions Team) ekibi DJENK "perküsyon şovuyla", HOT KITIR "eşsiz sesiyle", NEY-ZENT "sıra dışı sunumuyla" geceye damgasını vurdu. Dünya ve Avrupa'da derece almış DEPODANS CAFE; "Gamze Alptekin- Can Çitlembek", "Hande Atalay- Ersin Altaş" muhteşem salsa gösterileriyle eşsiz bir Latin rüzgârı estirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İlk'lerin Dergisi Yine 'İlk'lere İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement