İlk maçında gol atan Mostafa Mohamed, Galatasaray tarihine geçti - Son Dakika
Spor

İlk maçında gol atan Mostafa Mohamed, Galatasaray tarihine geçti

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mostafa Mohamed, Galatasaray formasıyla ilk maçına dün akşam Başakşehir karşısında çıktı. Mısırlı futbolcu, ikinci yarıda dahil olduğu oyunda uzatma dakikalarında penaltıdan attığı golle sarı-kırmızılı kariyerine hızlı başladı. Mohamed ilk maçında gol atanlar arasına adını yazdırdı ve Galatasaray tarihine geçti.

03.02.2021 12:12  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Mısır Ligi temsilcisi Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, Başakşehir mücadelesiyle ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleye yedek kulübesinde başlayan 23 yaşındaki golcü, maçın ikinci yarısının başında Oghenekaro Etebo'nun yerine karşılaşmaya dahil oldu. Görev yaptığı süre boyunca Aslan'ın hücum hattında etkili olmaya çalışan genç oyuncu, oyunun uzatma dakikalarında kazanılan penaltı pozisyonunda topun başına geçti.

Başarılı futbolcu, beyaz noktadan yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandırmayı başardı ve Cim Bom'daki kariyerine golle başladı.

MAÇI 2 ŞUTLA TAMAMLADI

Mısırlı golcü, oyunun ikinci yarısında görev yaptığı 45 dakikalık bölümde 13 kez topla buluştu. Meşin yuvarlağı 8 kez takım arkadaşlarıyla buluşturan tecrübeli futbolcu, yüzde 62'lik başarılı pas yüzdesi yakaladı. Başakşehir kalesini 2 kez yoklayan genç futbolcu, birinde isabet yakaladı. 4 pozisyonda konuk ekip savunmacıları karşısında ikili mücadeleden galip ayrılan Mohamed, 3 kez de kayıp yaşadı.

HAGI, DROGBA, GOMIS VE FALCAO GİBİ TARİHE GEÇTİ

Galatasaray'da oyuna ikinci yarının başında dahil olan yeni transfer Mostafa Mohamed, ilk maçında fileleri havalandırarak tarihe geçti. Mısırlı forvet, 90+2'de penaltıdan kaydettiği golle Hagi, Drogba, Gomis ve Falcao gibi ilk maçında gol atan isimler arasına adını yazdırdı.

İlk maçında gol atan Mostafa Mohamed, Galatasaray tarihine geçti

Son Dakika Spor İlk maçında gol atan Mostafa Mohamed, Galatasaray tarihine geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 54: Normal hedef 1 milyon penaltı 119 46 Yanıtla kadıkoyün husbandı: hüüü tffb hüüü hedef29 len hüüü ama 4 yıldız yok hüüü mesut pas attı len hüüü 32 104
  • Solmaz Atasagun: İkinci maçında gol atsaydı da "ikinci maçında gol atanlar" arasında tarihe geçecekti... 49 21 Yanıtla
  • eleştirmen: ne tarihi ben tarih marih bilmem bende diyorum penaltı rekoru kırarsınız bu sene hatırlarsınız belki vatan haini arif erdem vardı ceza sahası içinde yattıkça penaltı alırdı yazık çok yazık şikeciler sizi 2 24 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement