İlk Şampiyonluk Milas Belediyespor'dan Geldi - Son Dakika
Yerel

İlk Şampiyonluk Milas Belediyespor'dan Geldi

İlk Şampiyonluk Milas Belediyespor\'dan Geldi

Büyük Erkekler İkinci Voleybol Ligi’nde Muğla’yı ve Milas’ı temsil eden Milas Belediyespor, ilk şampiyonluk sevincini yaşattı.

06.03.2017 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Erkekler İkinci Voleybol Ligi'nde Muğla'yı ve Milas'ı temsil eden Milas Belediyespor, ilk şampiyonluk sevincini yaşattı.

Kulüp Başkanlığını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın, teknik sorumluluğunu Osman Çakıray'ın, antrenörlüğünü Sefa Koşar'ın yaptığı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ligin son karşılaşmasında 5 Mart Pazar günü İzmir'de Saınt Joseph Voleybol Takımını 3-0 yenerek Milas'a şampiyon olarak döndü.

Ligin son haftasına Fethiye Seydikemer Belediyespor'un ardından 2 puan farkla geride giren Milas Belediyespor, Seydikemer takımının Alanya deplasmanında Alanya Belediyespor'a 3-1 yenilmesi sonucunda İzmir'den Milas'a şampiyonluk sevinci ile döndü.

İzmir'de oynadığı lig maçında Saınt Joseph karşısında iyi oyunun karşılığını 3 puan ile alan Milas Belediyespor ilk seti 1 -25 ikinci seti 20-25 ve üçüncü seti 13-25 alarak maçtan 3-0'lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

İlk kez lider oldu liderlik şampiyonlukla taçlandı

2016 - 2017 voleybol sezonunda Türkiye İkinci Ligde Muğla'yı ve Milas'ı temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ligde oynadığı 16 maçta, 13 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

Lig sonunda topladığı 40 puanla ligi lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, grubunun şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Birinci lige yükselme mücadelesinde grubunda son haftalarda Play Off maçları oynama hakkını aldığı başarılı sonuçlarla hak eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Birinci Lige Yükselme Play Off maçlarına grup şampiyonu olarak katılacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Şampiyonluk Milas Belediyespor'dan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement