İlk Tweet'te Aşk Başkadır - Son Dakika
Güncel

İlk Tweet'te Aşk Başkadır

İlk Tweet\'te Aşk Başkadır

Her gün milyonlarca kişi Twitter'da tanışıyor, en sevdikleri televizyon dizisini tartışıyor, spor takımlarına olan tutkularını dile getiriyor ya da bir hashtag aracılığıyla duygu ve düşüncelerini paylaşıyor.

14.02.2018 10:32  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu etkileşim bazıları için yüzeysel, bazıları için ise ilk Tweet'te aşk. Twitter, Twitter'da başlayan arkadaşlıktan aşka tüm ilişki türlerini destekliyor ve Sevgiler Günü'ne özel oluşturduğu #WeMetOnTwitter(#Twitterdatanıstık) hashtagiyle aşıkları bu hashtagle birlikte emoji kullanmaya davet ediyor. Siz de #WeMetOnTwitter hashtagi ve emojisiyle kendi hikayenizi Twitter'da paylaşabilirsiniz.

#WeMetOnTwitter (#Twitterdatanıstık) hashtagi altında çiftlerin tanışma hikayeleri ve aşklarına dair sayısız tweet atıldı. İşte o ikayelerden bazıları:

Sınır ötesi aşk

Twitter'ın açık yapısı, dünyanın her yerinden insanların tanışmalarını sağlıyor hatta aşık olmalarına vesile oluyor. @Nirvana ve @Som3a, 2012 yılında Twitter'da tanıştıklarında aralarında 8.000 mil vardı, @Nirvana Kuveyt'te, @Som3a ise Los Angeles'taydı. Farklı kıtalarda yaşamalarına rağmen, hayatlarının aşkını Twitter aracılığıyla buldular ve 2017'de Kahire'de evlendiler. #LoveKnowsNoBorders

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Tweet'te Aşk Başkadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement