İlk Yerli Netflix Dizisi Hakan: Muhafız'dan Fragman Geldi! - Son Dakika
Dizi

İlk Yerli Netflix Dizisi Hakan: Muhafız'dan Fragman Geldi!

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız dizisinin heyecanla beklenen fragmanı yayınlandı. Peki, Hakan: Muhafız dizisi ne zaman başlayacak?

15.11.2018 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merakla beklenen Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız dizisinden ilk fragman geldi. İzleyicinin beklentisini karşılayacak gibi duran dizi ne zaman başlayacak?

SÜPER KAHRAMANLI İLK YERLİ DİZİ

Tüm dünyada The Protector adıyla yayınlanacak dizi Hakan: Muhafız'a ait ilk fragman ve yayın tarihi, Netflix Türkiye'nin Instagram hesabından paylaşıldı. Dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu çalışma, yerli dizilerde görmeye alışık olmadığımız 'süper kahraman' temasıyla ekranlara gelecek.

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü'nün bulunduğu Hakan: Muhafız'ın başarılı özel efektleri de dünyaca tanınan Gradient Effects yaparken yapımcılığını da Netflix adına O3 Medya üstlendi. Hakan: Muhafız dizisinin 14 Aralık tarihinde ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacağı biliniyor.

DİZİ KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞACAK?

Dizi, İstanbul'u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, güçlerinden habersiz bir kahramanın, yani Hakan'ın mücadelesini konu ediniyor. Şuan için iki sezon planlanan Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve dizinin ikinci sezonunun ise 8 bölüm olacağı öne sürülüyor. Eylül ayında yayınlanması planlanan dizinin ilk beş bölümünü Netflix'in yeterli bulmaması nedeniyle yayın tarihi ertelenmişti. Yapımın, yönetmeninde de değişiklik yapılarak, görsel efektler ve kurgusuyla beklentiyi üst sınıra çekmeyi başarmış gibi.

İlk Yerli Netflix Dizisi Hakan: Muhafız\'dan Fragman Geldi!

Son Dakika Dizi İlk Yerli Netflix Dizisi Hakan: Muhafız'dan Fragman Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Black Mirror 7. sezonunun tarihi açıklandı
    15 Mar Black Mirror 7. sezonunun tarihi açıklandı

    Black Mirror dizisinin 7. sezonu 2025 yılında yayınlanacak. Yeni sezon 6 bölümden oluşacak ve çekimlerine başlandı. Ayrıca, 4. sezonun ilk bölümü USS Callister'ın devamı niteliğinde bir bölüm de yer alacak.

  • Tamer Levent: Sanata Evet
    11 Mar Tamer Levent: Sanata Evet

    Tiyatro ve dizi oyuncusu Tamer Levent, sanatın hayatın her alanında var olduğunu anlatarak, insanlara 'Hayır demeyi öğrenin' düşüncesini öneriyorlar. Tamam 'Hayır' deyin ama bir tek gönül rahatlığı ile 'Sanata Evet' deyin.

  • Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu Dizisiyle Anlatılacak
    09 Mar Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu Dizisiyle Anlatılacak

    Anadolu'da yetişen velilerden Aziz Mahmud Hüdayi'nin yaşamını anlatan 'Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu' dizisi, Rüzgar Aksoy'un başrolünde olduğu TRT 1'de yayınlanacak. Dizi, Aziz Mahmud Hüdayi'nin hayatını ve mücadelesini konu alıyor. Oyuncular, karakterlerine dair deneyimlerini ve projenin önemini paylaştılar.


Advertisement