İlkadım'da Hijyenik Sünnet - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Hijyenik Sünnet

İlkadım\'da Hijyenik Sünnet

İlkadım Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen toplu sünnet etkinliklerinde çocuklar yine steril ortamda belediye görevlilerin destekleri ile sünnet ettirildi.

22.08.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen toplu sünnet etkinliklerinde çocuklar yine steril ortamda belediye görevlilerin destekleri ile sünnet ettirildi.

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet etkinliğinde çocuklar özel bir hastanede steril ortamda belediye görevlilerin yakın ilgi ve alakası ile tek tek sünnet ettiriliyor. İki gün sürecek olan sünnet işlemlerinde çocuklara ücretsiz olarak oyuncak, kek, meyve suyu, doktorlar tarafından belirtilen ilaç ve şuruplar veriliyor.

Aileleri ile birlikte gelen çocuklar sırayla özel olarak hazırlanan odalara alınarak sünnet işlemleri gerçekleştirildi. Zaman zaman renkli görüntülerin ortaya çıktığı sünnet işlemlerinde bazı anne babalar çocukların ağlamasına dayanamayarak gözyaşlarını tutamadı.

Sünnet işlemi gerçekleşen minikleri ziyaret eden İlkadım Belediyesi Kültür Sosyal İşler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, ailelere ve çocuklara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bazı miniklerin sünnet işlemi esnasında yanında olan Oktay Çakır, çocukların sünnet korkusunu yenmesi için destekte bulundu. Sünnet işlemi gerçekleşen çocuklara oyuncak, yiyecek ve içecek armağan eden belediye çalışanları sünnet olan çocukların bir an olsun yanlarından ayrılmadı.

Miniklerin sağlıklı ve steril bir ortamda sünnetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "En önemlilerimiz, geleceğimiz olan miniklerimizin erkekliğe ilk adımlarını sağlıklı ve steril bir ortamda gerçekleştirmek için her zaman yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah nice güzel günlerini nasip etsin" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Hijyenik Sünnet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement