İlkan'dan Sitem Dolu Sözler - Son Dakika
Güncel

İlkan'dan Sitem Dolu Sözler

İlkan\'dan Sitem Dolu Sözler

"Bizlerin kıymetini bilmeyenler, şimdiki şarkı sözlerinin kaç tanesini hatırlıyorlar acaba?"

15.02.2012 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Selçuk İlkanPendorya AVM'de Sevgililer Günü'ne özel bir etkinlikle hayranlarının karşısındaydı. Orkestra eşliğinde şiirlerini yorumlayan sanatçı, Aşk Şiirleri Yarışması'nda dereceye giren ilk üç şiiri CD'ye okuyarak şairlerine hediye etti.

Sahnedeki canlı performansı sırasında seyirciyle de sohbet eden İlkan; günümüz şarkıcı ve şarkı sözü yazarlarına yüklendi. "Eskiden duygu vardı, duygularda sahicilik vardı. Şimdi neredeyse her şey plastik çiçekler gibi… Karşındakine "seni seviyorum" dediğin zaman bu içinden gelmeli, laf olsun torba dolsun diye söylenmemeli. Bizim her şeyimiz gibi şiirlerimiz de sahici, çünkü gerçek duygularımızı yansıtıyor. Eski şarkıların hepsini ezbere biliyorsunuz, tek dize atlamadan bizlere eşlik ediyorsunuz. Şimdiki şarkı sözlerinin kaç tanesi aklınızda?" diyerek yeni nesil şarkıcılara sitem etti.

Banu Noyan Event Office organizasyonu ile sahne alan Ahmet Selçuk İlkan, müzik dünyasında yıllar önce ilk melodili şiir akımını başlatan isim olarak bir devre adını yazdırmıştır. Sanatçının 750'den fazla güftesi ve 8 albümü bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlkan'dan Sitem Dolu Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement