İlkan Karaman'dan genç sporculara sürpriz - Son Dakika
Güncel

İlkan Karaman'dan genç sporculara sürpriz

İlkan Karaman\'dan genç sporculara sürpriz

Pınar Karşıyaka'nın eski NBA'li oyuncusu İlkan Karaman, genç basketbolcuları antrenmanlarında ziyaret etti, keyifli anlar yaşattı.

19.07.2019 15:19  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilnet Okulları Karşıyaka Ulukent Kampüsü'nde düzenlenen Ege Asist Spor Kulübü 18 yaş altı basketbol antrenmanında yüzler güldü. Elite PT Akademi'de antrenman yapan eski NBA'li yeni Pınar Karşıyaka'lı sporcu İlkan Karaman, kendi antrenmanı için geldiği sırada genç sporcuların antrenmanına katıldı, hem genç yeteneklere hem de izleyenlere güzel anlar yaşattı.

2014-2015 sezonunda NBA takımlarından Brooklyn Nets'e draft edilen Karaman, günümüzde de Pınar Karşıyaka'da forma giymektedir. Ülkemizde Tofaş, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş Sompo Japan takımlarında oynadı.

ANTRENMANDA "SELFİE" DE UNUTULMADI

Geleceğin yeteneklerini antrenmanda ön sıralarda izleyen İlkan Karaman, gençlerle fotoğraf çektirmeyi de unutmadı. Antrenmanın bitişinden sonra kendi antrenmanına geçen sporcu, genç yetenekleri izlemekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlkan Karaman'dan genç sporculara sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı
    16:40 Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozu etkili oldu. Araçların üzerini kaplayan çamur, sürücülerin şaşkınlık içinde kalmasına neden oldu. Lodoslu havanın etkisiyle araçlar tozla kaplanınca, Bandırmalılar kovalarla getirdikleri sularla araçlarını yıkamaya başladı. Oto yıkama istasyonlarına akın eden sürücüler, uzun kuyruklar oluşturdu. Uzmanlar, toz taşınımının tarım alanları için faydalı olduğunu belirtirken, bahar alerjisi veya solunum rahatsızlığı olanların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

  • İzmir'de Küçük Yaştaki Çocuğa Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Küçük Yaştaki Çocuğa Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek o anları sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede, baba ve kızı hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi
    16:37 CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için vatandaşlardan destek istedi. Nazlıaka, CHP'nin halkı eşitleme, güçlendirme, özgürleştirme, toplumu dönüştürme ve halkı yaşatma anlamında beş alanda somut olarak insan hayatına dokunduğunu söyledi. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun belediye başkanı seçilmesiyle Çorum Belediyesine İzmir, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin destek olacağını anlatan Nazlıaka, tüm belediyelerin dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

  • Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu
    16:35 Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek genel durum hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu. Ayrıca AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret eden Bakan Özhaseki, vatandaşlara fidan dağıttı. Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kılan Bakan Özhaseki, Tavşanlı ilçesinde miting yapmak üzere yola çıktı.

  • Tunceli'de sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
    16:34 Tunceli'de sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi

    Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkanları için eğitim düzenlendi. Eğitimde, sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi.


Advertisement