İlkay Gündoğan: Hakem Kararlarını Kontrol Edemiyoruz - Son Dakika
Spor

İlkay Gündoğan: Hakem Kararlarını Kontrol Edemiyoruz

Manchester City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, Wolverhampton maçında Willy Boly'nin elle attığı gol sonrasında hakem Martin Atkinson'ı eleştirdi.

26.08.2018 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'nin Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan, 1-1 biten Wolverhampton Wanderers maçının ardından mücadelenin hakemi Martin Atkinson'a sert tepki gösterdi.

Willy Boly'nin elle attığı golü vermesi ve Manchester City lehine tartışmalı bir penaltı pozisyonunda 'Devam' kararı vermesi nedeniyle tartışmaların odağında olan Martin Atkinson hakkında İlkay, "Ne yazık ki, hakem sahanın en kötüsüydü. Onun yüzünden 2 puan birden kaybettik. VAR'ın çok büyük bir hayranı değilim ama VAR olsaydı maç çok farklı bir şekilde bitebilirdi." ifadelerini kullandı.

"TEK POZİSYONDA İKİ HATA YAPTILAR! OFSAYT VE ELLE GOL"

İlkay Gündoğan, "Geçtiğimiz gün Bayern Münih ile Hoffenheim arasındaki Bundesliga maçını seyrettim ve VAR nedeniyle bir penaltı kararı değişti. Bizim maçta ise tek pozisyonda bir değil iki hata birden yaptılar. Pozisyon öncelikle ofsayt, ardından açık bir şekilde elle gol attılar. Çizgi hakemi olayı görmeliydi. Premier Lig hakemlerinden pozisyonları görmeleri ve doğru kararı vermeleri bekleniyor. Ne yazık ki böyle olmadı ve gol yedik." diyerek sözlerini sürdürdü.

"HAKEM KARARLARINI KONTROL EDEMİYORUZ"

Hakem Martin Atkinson hakkındaki eleştirilerine devam eden İlkay, "Hakemlerin kararlarını kontrol edemiyoruz. Belki de daha iyi oynamaya ve erkenden golleri atmaya ihtiyacımız var. Takım olarak sakin kalmalıyız ve hepimiz kendimizi geliştirmeliyiz. İlk golü atan taraf biz olsaydık, çok farklı kazanırdık." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

İlkay Gündoğan: Hakem Kararlarını Kontrol Edemiyoruz

Son Dakika Spor İlkay Gündoğan: Hakem Kararlarını Kontrol Edemiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.


Advertisement