İlker Çitil Tatlıder İstanbul'da İstişare Etti! - Son Dakika
Güncel

İlker Çitil Tatlıder İstanbul'da İstişare Etti!

İlker Çitil Tatlıder İstanbul\'da İstişare Etti!

Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Büyük Tatlı Kasabası'ndan İstanbul'da yaşayanların 2011 yılında kurdukları TATLIDER, geçtiğimiz ay yeni başkanını seçti.

08.01.2018 08:40  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralık ayında yapılan olağan genel kurulda yeni başkan seçilen İsrafil Bahçe göreve hızlı başladı. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Dr. Mehmet İlker Çitil, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay katıldı. İstişare toplantısına Andırınder Başkanı Hamdi Çam, Elbistander Başkanı Şeyhamit Güneş, Elbistan Karamağara Dernek başkanı Enver Aksu, bir dönem BEM-Bir-Sen Sendikası Genel Başkanlığı da yapan Belediye Çalışanları Derneği Bel-Sim Genel Başkanı Derviş Karakoyun da katılım sağladı.

Kahramanmaraş'ın İstanbul'da yayın yapan sosyal medya kanalı 46TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nında yakından takip ettiği İstişare toplantısında İstanbul TATLIDER Başkanı İsrafil Bahçe açılış ve selamlama konuşmasını yaparken şu sözleri söyledi; bugün burada Kahramanmaraşlılar olarak TATLIDER ailesi olarak bizi yalnız bırakmayan sayın vekillerimiz Dr. Mehmet İlker Çitil'e, Şirin Ünal'a ve Sultangazi Belediye başkanımız Cahit Altunay'a siz değerli dernek başkanlarım ve hemşehrilerim huzurunda teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdılar dedi.

Sultangazi belediye başkanı Cahit Altunay da yaptığı selamlama konuşmasında bugün biz burada misafir değil ev sahibiyiz dedi. Sayın milletvekillerimizle birlikte ilçemizin Malkoçoğlu mahallesinde dernek merkezinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım dedi. Başkanın konuşması sonrası Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

TATLIDER İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Kahramanmaraş dernek başkanları sırasıyla söz alarak dernekleri ve faaliyet hakkında görüşlerini beyan ederken bölge vekilleriyle birlikte sorunlarına çare aradı. Dernek başkanları sonrası kürsüye çıkan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Mehmet İlker Çitil bugün İstanbul da Kahramanmaraş'tan daha gibi coşkulu ve kalabalık hemşehrilerime hitap etmekten onur duydum dedi.

Kahramanmaraş milletvekili Dr. Mehmet İlker Çitil konuşmasında; İstanbul'da yaşayan Afşin Büyüktatlarlı hemşehrilerimizin kurmuş olduğu ve uzun yıllardan beri hem birlik ve beraberlikleri hem de başarılı dernek faaliyetleri ile örnek teşkil eden TATLIDER Derneğimizin İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na, katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin huzurunda yeni seçilen dernek başkanımız İsrafil Bahçe ve yönetimini kutluyorum. İsrafil başkanımız ve yönetimin göstermiş oldukları yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı bilhassa birbirinden değerli dernek başkanlarım ile birlikte Kahramanmaraşlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlker Çitil Tatlıder İstanbul'da İstişare Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement