"İller Arası Kardeş Okul" Projesi - Son Dakika
Yerel

"İller Arası Kardeş Okul" Projesi

Tokat Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, proje kapsamında Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

31.05.2013 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, "İller Arası Kardeş Okul" projesi kapsamında Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.

Tokat Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen program canlı müzik dinletisiyle başladı. Programda konuşan Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, projenin ekim ayından bu yana devam ettiğini hatırlattı. Proje kapsamında, 25 Nisan'da, Tokat'tan 73 kişilik bir öğrenci grubunun Arhavi'ye gittiğini belirten Yazıcı, şimdi de Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin kendilerini ziyarete geldiğini ifade etti. Yazıcı, "Arhavi'den gelen kardeş okulumuzu burada ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu işe gönül veren öğretmen arkadaşlarımıza ve onları destekleyen okul müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Projeyi gönülden destekliyoruz. Umarız diğer okullarımızda farklı illerdeki okullarla böyle bir proje kapsamında bir araya gelirler" diye konuştu.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da kardeş okul öğrencileriyle ikinci kez buluştuklarını belirterek, "Çocuklarımız, gençlerimiz üzerine kurgulanmış bu faliyet çok anlamlı ve çok değerli. Bu çalışmayı başlatan eğitim camiası mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Hekimoğlu, günün anısına Yazıcı'ya plaket verdi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'İller Arası Kardeş Okul' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement