Son dakika Emlak haberleri, Emlak son dakika, son dakika Emlak

Son Dakika Emlak Haberleri

Emlak kategorisi, gayrimenkul piyasası, konut trendleri, emlak yatırımları ve inşaat sektöründeki gelişmeleri içerir. Emlak fiyatları, konut projeleri ve emlak sektörüne dair haberlere odaklanarak, okuyuculara emlak konularında bilgi verir.

  • Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor
    10:59 Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Binada 13 peron bulunacak ve çatı, sıva, mekanik ve elektrik imalatları sürüyor. Terminal binası, toplamda bin 910 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

  • Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı
    09:59 Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

    Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk yıkımı gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçenin girişini modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Terme Adliyesi Lojmanlarının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
    20:03 Terme Adliyesi Lojmanlarının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

    Samsun'un Terme ilçesinde Terme Adliyesi lojmanlarının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediyesi'nin yoğun çalışmalarının meyvelerini her geçen gün aldıklarını dile getirdi. Başsavcının da katkılarıyla birlikte yaklaşık 18 dairelik bir blok kazandırıldı. Törene, kaymakam, müftü, siyasi parti temsilcileri ve adliye çalışanları da katıldı.

  • Konut Fiyatları Ocak Ayında Arttı
    16:20 Konut Fiyatları Ocak Ayında Arttı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, ocak ayında konut fiyatları aylık yüzde 2,3, yıllık yüzde 68 artış gösterdi. Ankara'da konut fiyatları yıllık bazda yüzde 85,6 artarken, ortalama metrekare fiyatı 24 bin 373 TL'ye yükseldi. İzmir'de ise yıllık artış yüzde 70,4 olarak kaydedildi. İstanbul'da ise fiyatlar sınırlı bir artış gösterdi ve ortalama metrekare fiyatı 45 bin 129 TL oldu.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesini Tamamladı
    14:52 Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesini Tamamladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güneş Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı. 211 hak sahibine daireler yarın teslim edilecek. Ayrıca, Güneş Mahallesi Camii de ibadete açılacak.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesini Tamamladı
    14:29 Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesini Tamamladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güneş Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinde 211 hak sahibine daireleri teslim ediliyor. Proje kapsamında 8 blokta 335 konut inşa edildi. Ayrıca, Güneş Mahallesi Camii de açılıyor.

  • Eskişehir'de Trafik Denetimlerinde 548 Araç Sürücüsüne 1 Milyon 285 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı
    14:01 Eskişehir'de Trafik Denetimlerinde 548 Araç Sürücüsüne 1 Milyon 285 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 8 bin 852 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 548 araç sürücüsüne toplamda 1 milyon 285 bin TL para cezası kesildi. Ayrıca 100 araç trafikten men edildi.

  • Güngören Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı
    11:38 Güngören Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı

    Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğinde tamamlanan daireleri hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. Tozkoparan 1'inci etabın ardından tamamlanan 2'nci etap ve Şişecam Evleri hak sahiplerine teslim edildi.

  • 150 Yıllık Ağacın Gövdesine Ev Yapıldı
    08:49 150 Yıllık Ağacın Gövdesine Ev Yapıldı

    Rizeli Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaparak dikkatleri üzerine çekti. Uzunhasanoğlu'nun kendi emeğiyle inşa ettiği ahşap ev, görenleri hayrete düşürüyor. Ev, alt katta salon ve mutfak, üst katta ise 2 oda bulunduruyor. Uzunhasanoğlu'nun yeteneği ve hayal gücü ise yakınları tarafından takdirle karşılanıyor.

  • Ümraniye'de Topağacı Kentsel Dönüşüm Projesi Temeli Atıldı
    17 Mar Ümraniye'de Topağacı Kentsel Dönüşüm Projesi Temeli Atıldı

    Ümraniye'de 174 binanın yıkılarak, yerine 1174 konut ve ticari alanın yapılacağı Topağacı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Proje kapsamında 4 bin 700 kişi yeni ve güvenli evlerine kavuşacak.

  • Kadıköy'de Kiracı Tarafından Darp Edilen Ev Sahibi
    17 Mar Kadıköy'de Kiracı Tarafından Darp Edilen Ev Sahibi

    Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında evinden çıkarılan Necmi Asker, yeni aldığı evine taşınmak istediğinde kiracısı tarafından darp edildi. Asker ve kızı, üniversitede öğretim görevlisi olan kiracıları tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından Asker ve ailesi darp raporu alarak şikayetçi oldu.

  • Edirne'de Şubat Ayında 433 Konut Satıldı
    16 Mar Edirne'de Şubat Ayında 433 Konut Satıldı

    Türkiye genelinde konut satışları şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu. Edirne'de ise 433 konut satışı gerçekleşti. Türkiye'deki toplam konut satışlarının yüzde 0,5'i Edirne'de gerçekleşirken, kent en çok konut satışı yapılan iller arasında 44. sırada yer aldı.

  • Bağcılar Meydanı'nda Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikler için plato kuruldu
    15 Mar Bağcılar Meydanı'nda Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikler için plato kuruldu

    Bağcılar Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca yapılacak etkinlikler kapsamında ilçe sakinleri için Bağcılar Meydanı'na dev bir plato kuruldu.

    2
  • Kütahya Ulu Camii'nin önü açılıyor
    15 Mar Kütahya Ulu Camii'nin önü açılıyor

    Kütahya Ulu Cami Meydan Projesi kapsamında Ulu İş Merkezi'nin yıkımına başlandı. Ulu Cami'nin önünün açılmasını sağlayacak olan proje, esnafların taşınmasının ardından tamamlanacak.

  • Karabük'teki 'İlk evim, ilk iş yerim' projesi yazın teslim edilecek
    15 Mar Karabük'teki 'İlk evim, ilk iş yerim' projesi yazın teslim edilecek

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Karabük'teki 'İlk evim, ilk iş yerim' projesi ile ilgili jeolojik etüt çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında teslim edileceğini açıkladı.

  • Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri Trafiğe Açıldı
    15 Mar Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri Trafiğe Açıldı

    Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri Ramazan Ayında trafiği rahatlatmak amacıyla hizmete açıldı. Projenin normalde 2 yıl süreceği beklenirken, özverili çalışmalar sayesinde süre 7 aya indirildi. Tünel, vatandaşların kullanımına açıldı ve şehir trafiğine büyük bir katkı sağlaması bekleniyor.

  • Edremit Çayı etrafında yeni yol açılıyor
    15 Mar Edremit Çayı etrafında yeni yol açılıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Çayı'nın her iki yakasında alternatif bir yol oluşturarak trafik rahatlatmayı ve bölge değerini artırmayı hedefliyor.

  • Talas Belediyesi Reşadiye Mahallesinde Yoğun Asfalt Çalışması Gerçekleştiriyor
    15 Mar Talas Belediyesi Reşadiye Mahallesinde Yoğun Asfalt Çalışması Gerçekleştiriyor

    Talas Belediyesi ekipleri Reşadiye Mahallesi'nde 14 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Toplamda 6 bin metrelik yol asfaltlanacak.

  • GYODER Yeni Konut Modeli MIPIM'de Yabancı Yatırımcıların İlgi Odağı Oldu
    15 Mar GYODER Yeni Konut Modeli MIPIM'de Yabancı Yatırımcıların İlgi Odağı Oldu

    Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) tarafından geliştirilen Yeni Konut Modeli, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarında yabancı yatırımcıların ve derneklerin ilgisini çekti. GYODER'in standında yer alan Design Hub Türkiye Platformu, dünya gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti ve Türk firmalarının uluslararası projelere erişmesine yardımcı oldu. GYODER üyelerinin ortak paylaşımlı bir alan oluşturduğu stand, Türkiye'nin gayrimenkul imkanlarının tanıtımına katkıda bulundu. GYODER Başkanı Neşecan Çekici, MIPIM'de gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek, konut sorununa devletin el atması gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin yılda 800-900 bin konuta ihtiyacı olduğunu belirten Çekici, bu ihtiyacın karşılanamadığını ve bütünleşik bir konut politikasının önemli olduğunu ifade etti.

  • Sancaktepe'nin çehresini değiştirecek Aydos Millet Bahçesi 17 Mart'ta açılıyor
    15 Mar Sancaktepe'nin çehresini değiştirecek Aydos Millet Bahçesi 17 Mart'ta açılıyor

    İstanbul'un yeşil dokusunu güçlendirecek, her yaş grubundan vatandaşın keyifle vakit geçireceği Aydos Millet Bahçesi, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katılımıyla 17 Mart Pazar günü hizmete açılıyor.

    6
  • Denizli'de Konut Satışları Arttı
    15 Mar Denizli'de Konut Satışları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayınladığı verilere göre, Denizli'de geçen yıl Şubat ayında bin 199 konut satışı gerçekleşirken, bu yıl aynı ayda bu rakam 27 adet artarak bin 226 oldu. Türkiye genelinde ise konut satışları Şubat ayında bir önceki yıla göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu. İstanbul, en yüksek konut satışına sahip il olurken, Denizli'nin de konut satışlarında artış yaşayan iller arasında olduğu görüldü.

  • Kahramanmaraş'ta Depremin 13. Ayında İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    15 Mar Kahramanmaraş'ta Depremin 13. Ayında İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden geçen 13 ayın ardından şehir merkezi dron ile görüntülendi. Şehirde Ramazan ayında da inşaat çalışması devam ederken vatandaşlar konut ve iş yerlerinin yapımının hızlanmasını istiyor. Şehir tasarım projesi çerçevesinde birçok noktada şantiyeler kurulurken Azerbaycan Mahallesi'nin de inşası sürüyor. Depremzede vatandaşlar, şehrin eski haline getirilmesini ve daha güzel bir şehir haline dönüştürülmesini istiyor.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Katlı Otoparkı'nı İnceledi
    14 Mar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Katlı Otoparkı'nı İnceledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde hayata geçirdikleri katlı otoparkta incelemede bulundu. Böcek, 13 bin 244 metrekare alan üzerine zemin artı üç kat olarak inşa edilen otoparkın, 1797 araçlık kapasiteye sahip olduğunu ve aynı zamanda afet toplanma merkezi olarak da kullanılabileceğini belirtti. Proje, bir yıl önce tamamlanarak üniversiteye devredilmiştir.

  • Çankırı'da Şubat Ayında Konut Satışları Arttı
    14 Mar Çankırı'da Şubat Ayında Konut Satışları Arttı

    Çankırı'da şubat ayında 151 konut satıldı. Konut satışlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,7 arttığı görüldü. İpotekli konut satışları ise 11 adet olarak açıklandı ve geçen yılın aynı ayına göre yüzde 63,3 azaldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi'ne devredilen katlı otoparkı inceledi
    14 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi'ne devredilen katlı otoparkı inceledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen katlı otoparkta incelemede bulundu. Proje, Antalya'nın en büyük otoparkı olup, 1797 araçlık kapasiteye sahiptir.

  • Konut Satışları Şubat Ayında Yüzde 17 Arttı
    14 Mar Konut Satışları Şubat Ayında Yüzde 17 Arttı

    Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Şubat ayında konut satışlarının yüzde 17 arttığını belirtti. İpotekli satışlarda da bir artış olduğunu söyleyen Özelmacıklı, ikinci el konut satışlarının payının yüksek olduğunu ifade etti. Ayrıca inşaat maliyetlerinin artması ve konut arzının yetersiz olması nedeniyle fiyatların yükselme eğiliminde olduğu vurgulandı.

  • Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı
    14 Mar Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı

    Bahçelievler'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Dairenin banyosu ve tuvaleti açıkta kalırken, daire sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Olayın sorumlusu olarak müteahhit gösteriliyor.

    4
  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tren Yolu Deplase ve Kent Park Meydan Projesiyle Şehri Yeniden Düzenliyor
    14 Mar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tren Yolu Deplase ve Kent Park Meydan Projesiyle Şehri Yeniden Düzenliyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tren yolunu yerin altına alarak şehre yeni yollar, dönel kavşaklar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve meydan kazandıracaklarını açıkladı. Proje, Cumhurbaşkanı tarafından da onaylandı.

  • Antalya Balbey Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi Temeli Atılıyor
    14 Mar Antalya Balbey Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi Temeli Atılıyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Balbey Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Balbey Kentsel Yenileme Projesi'nin temel atma töreni yarın düzenlenecek. Proje kapsamında mahalle tarihi dokusuna uygun şekilde düzenlenecek ve 125 hak sahibine 72 bağımsız bölüm teslim edilecek.

  • Samsun'da Konut Satışları Yüzde 13,3 Arttı
    14 Mar Samsun'da Konut Satışları Yüzde 13,3 Arttı

    Samsun'da 2024 Şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 13,3 oranında arttı. Samsun'da bin 764 konut satıldı. Samsun'un çevresinde bulunan Amasya'da 432, Sinop'ta 158, Ordu'da ise 660 konut satıldı.

  • Erzurum'da konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre arttı
    14 Mar Erzurum'da konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre arttı

    Erzurum'da konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre artış gösterdi. Şubat 2024 döneminde Erzurum'da 693 konut satışı gerçekleşti. Bu satışlardan 76'sı ipotekli, 617'si ise diğer şekilde yapıldı. Erzurum, Türkiye geneli konut satışlarında 29. sırada yer aldı.

  • Kars'ta Şubat Ayında 259 Konut Satıldı
    14 Mar Kars'ta Şubat Ayında 259 Konut Satıldı

    Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satışı gerçekleşti. Kars'ta 259 konut, Ağrı'da 190 konut, Iğdır'da 76 konut ve Ardahan'da 18 konut satıldı. İstanbul en yüksek konut satışına sahip oldu.

  • Konut satışlarında artış
    14 Mar Konut satışlarında artış

    Türkiye'de konut satışları şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları ise yüzde 44,9 azalarak bin 846 adet olarak gerçekleşti.

  • Muz yatırımcısı Hasan Çatkaya, Ankara'da gayrimenkul işine başladı; mağdurlar çoğalıyor
    13 Mar Muz yatırımcısı Hasan Çatkaya, Ankara'da gayrimenkul işine başladı; mağdurlar çoğalıyor

    Mersin ve Antalya'da muz yatırımları yapan Hasan Çatkaya, Ankara'da gayrimenkul işine girdi. Çatkaya'nın Ankara Büyükşehir Belediye binası önünde çekilmiş fotoğraflarla, belediyenin imarlı arazileri üzerinde ada ve parsel numarası belirtmeden vatandaşlardan para topladığı öne sürüldü.

    13
  • Düzce'de 3 Katlı Evde Yangın Çıktı
    13 Mar Düzce'de 3 Katlı Evde Yangın Çıktı

    Düzce'de bir evin odunluk kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sırasında bina boşaltılırken, 4 kuruluk kullanılamaz hale geldi.

  • Osmancık Oto Sanayi Sitesi'ne sıcak asfalt serimi başladı
    13 Mar Osmancık Oto Sanayi Sitesi'ne sıcak asfalt serimi başladı

    Çorum'un Osmancık ilçesinde bulunan Oto Sanayi Sitesi'nin yolları sıcak asfaltla kaplanmaya başlandı. Oto Sanayi Sitesi, D100 kara yoluna da hizmet verdiği için önemli bir ticari alan olarak değerlendiriliyor. Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyerek, Oto Sanayi Sitesi'nin bölgenin en iyi sanayi sitesi haline geleceğini belirtti. Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Osman Eker ise belediyenin verdikleri hizmetler için teşekkür etti.

  • Eskişehir'de Abartılı Egzozlu Araçlara ve Hatalı Parklara Cezai İşlem Uygulandı
    13 Mar Eskişehir'de Abartılı Egzozlu Araçlara ve Hatalı Parklara Cezai İşlem Uygulandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından abartılı egzozlu araçlara ve hatalı parklara yönelik yapılan denetimlerde toplam 199 bin 401 TL cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 9 araç sürücüsüne abartılı egzozlu araç kullanmaktan 57 bin 951 TL, 3 araca duraklamanın yasak olduğu yerlerde duraklamaktan 2 bin 70 TL, 198 araca ise taşıt yolu üzerinde park ihlali yapmaktan 139 bin 380 TL ceza kesildi.

    1
  • Afyonkarahisar'da trafikten men edilen motosikletler hurdaya çıkarılıyor
    13 Mar Afyonkarahisar'da trafikten men edilen motosikletler hurdaya çıkarılıyor

    Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetlemelerde trafikten men edilen ya da ruhsat eksiklikleri nedeniyle yediemin deposuna gönderilen motosikletler, sahipleri tarafından teslim alınmayınca kayıttan düşülerek Milli Emlak'a devredilerek hurdaya çıkarılıyor. Hurdaya çıkan motosikletler tırlar yardımı ile İzmir Aliağa'da bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna geri dönüşüm için gönderildi.

  • Bodrum'da Halk Plajına Yapılan Yapılar Kaldırıldı
    12 Mar Bodrum'da Halk Plajına Yapılan Yapılar Kaldırıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki işletme tarafından halk plajına inşa edilen yapılar kaldırıldı, işletmelere para cezası uygulandı.

  • Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale müdahale edildi
    12 Mar Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale müdahale edildi

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mavi bayraklı halk plajına iki işletme tarafından yapılan işgal, Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. İşletmelere imar kanununa göre cezai işlem uygulanacak.

  • Manisa'da Abartı Egzoz ve Yüksek Sesli Araçlara 947 Bin 239 TL İdari Para Cezası
    12 Mar Manisa'da Abartı Egzoz ve Yüksek Sesli Araçlara 947 Bin 239 TL İdari Para Cezası

    Manisa'da yapılan abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlar denetiminde 340 araç ve sürücüsüne 947 bin 239 TL idari para cezası uygulandı. Denetimler sonucunda 103 araç da trafikten men edildi.

  • Mersin'de 2. Çevre Yolu Tamamlandı
    12 Mar Mersin'de 2. Çevre Yolu Tamamlandı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 2. Çevre Yolu Devam Projesi kapsamında yeni yol açma çalışmalarının 2. etabı tamamlandı. Bin 300 metre uzunluğundaki yol trafiğe açıldı.

  • Bitlis'te ev sahiplerine kira beyannamesi uyarısı
    12 Mar Bitlis'te ev sahiplerine kira beyannamesi uyarısı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde emlak danışmanlığı yapan Murat Cihan Maltaş, ev sahiplerini ilgilendiren kira beyannamesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gayrimenkul sahiplerinin kira beyannamesini ödememeleri durumunda ceza-i işlemle karşılaşacaklarını söyleyen Maltaş, ev sahiplerine kira beyannamelerini vergi dairelerine vermeleri konusunda uyarıda bulundu.

  • Ayvalık'ta Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeni Kademe Binasına Taşındı
    12 Mar Ayvalık'ta Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeni Kademe Binasına Taşındı

    Ayvalık Belediyesi, temizlik işleri müdürlüğü şantiyesini yeni inşa edilen kademe binasına taşıdı. Boşalan alanda taziye evi, kreş ve anaokulu gibi hizmet odakları yapılacak.

  • Manisa'da otobüslerde emniyet kemeri denetimi yapıldı
    12 Mar Manisa'da otobüslerde emniyet kemeri denetimi yapıldı

    Manisa'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 576 otobüs ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler sonucunda 4 bin 574 yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi yapıldı ve 7 bin 527 TL idari para cezası uygulandı.

  • Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İhalesi
    12 Mar Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İhalesi

    Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 blok 32 adet daire, 3 adet dükkan ve 36 adet daire, 3 adet dükkan için kat karşılığı ihale düzenleyeceğini duyurdu.

  • Kırşehir Belediyesi Hobi Bahçeleri Projesi Sona Yaklaşıyor
    12 Mar Kırşehir Belediyesi Hobi Bahçeleri Projesi Sona Yaklaşıyor

    Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kır-Köy Kampüsü projesinin yanında kendilerine ait arazide, üzerinde 60 adet hobi bahçesi bulunan alandaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını açıkladı. Başkan Ekicioğlu, "Hayata geçireceğimiz proje ile kooperatif adı altında adına da hobi bahçesi diyerek 2-3 katlı binaların yapılması ve tarım arazilerinin yok edilmesinin önüne geçiyoruz" dedi.

  • RAMS Beyond İstanbul'a Avrupa'nın 'En İyi Karma Kullanım Geliştirme' Ödülü
    11 Mar RAMS Beyond İstanbul'a Avrupa'nın "En İyi Karma Kullanım Geliştirme" Ödülü

    RAMS Beyond İstanbul, gayrimenkul sektöründe dünyanın en saygın ve nitelikli ödülü International Property Awards'ta Avrupa'nın "En İyi Karma Kullanım Geliştirme" ödülüne layık görüldü.

  • MASKİ, Zıraman Mahallesi'nde alt ve üstyapı yenilemelerini tamamladı
    11 Mar MASKİ, Zıraman Mahallesi'nde alt ve üstyapı yenilemelerini tamamladı

    MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Zıraman Mahallesi'nde 154 Mahalle Projesi kapsamında yürüttüğü alt ve üstyapı yenilemelerini tamamladı. Mahallede toplam 2 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hattı, 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposu ve 12 bin metrekarelik de kilit parke taşı döşendi.

  • Gaziantep'te Güneyşehir Mahallesinde Konut Yapımının İkinci Etabı İçin Temel Atıldı
    11 Mar Gaziantep'te Güneyşehir Mahallesinde Konut Yapımının İkinci Etabı İçin Temel Atıldı

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Güneyşehir Mahallesindeki konut yapımının ikinci etabı için temel atma töreni düzenlendi. İkinci etapta bulunacak bin konutun tamamlanmasıyla evler, Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Odası üyelerine teslim edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir'de yeni bir şehir kurulduğunu belirterek, evsiz kalmayacaklarını ve kira fiyatlarından şikayet etmeyeceklerini söyledi. Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ise Gaziantep'in örnek bir model olduğunu ve yeni bir şehir yükseldiğini ifade etti.

    1
  • Eskişehir'de 8 Bin 942 Araç Kontrol Edildi, 645 Sürücüye 1 Milyon 498 Bin 259 TL Cezai İşlem Uygulandı
    11 Mar Eskişehir'de 8 Bin 942 Araç Kontrol Edildi, 645 Sürücüye 1 Milyon 498 Bin 259 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 8 bin 942 araç kontrol edilirken, trafik kurallarına uymayan 645 sürücüye toplamda 1 milyon 498 bin 259 TL para cezası uygulandı. Denetimlerde 77 araç trafikten men edilirken, alkollü araç kullanan 9 sürücünün sürücü belgeleri geri alındı.

  • Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 150 konut için kura çekimi düzenledi
    10 Mar Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 150 konut için kura çekimi düzenledi

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KONUT AŞ tarafından inşa edilecek 150 konut için kura çekimi töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, konuşmasında Sakarya'nın deprem riskiyle karşı karşıya olduğunu ve bu projenin daha dayanıklı ve güvenli konutlar inşa etme amacını taşıdığını belirtti. Toplamda 240 dairenin yer alacağı projede, konutların 2+1 ve 3+1 olarak projelendirildiği ve ödeme planının esnek olduğu aktarıldı. Kura çekimi sonucunda 75 2+1 ve 75 3+1 konutun sahipleri belirlendi.

  • Niğde'de Nar ve İlhanlı Mahallelerine Sosyal Konut Projesi
    10 Mar Niğde'de Nar ve İlhanlı Mahallelerine Sosyal Konut Projesi

    Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Nar ve İlhanlı mahallelerinde sosyal konut projesi gerçekleştirileceğini duyurdu. Proje kapsamında kadın yaşam merkezleri ve kütüphaneler açılacak, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları yenilenecek. Bu sayede Nar ve İlhanlı bölgesinde altyapı sorunu yaşanmayacak.

  • Nurdağı Bademli TOKİ Konutları'nda Anahtar Teslim Töreni Yapıldı
    10 Mar Nurdağı Bademli TOKİ Konutları'nda Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve AFAD iş birliğinde Nurdağı Bademli TOKİ Konutları'nda tamamlanan 136 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.

  • Kayseri'de 2100 Kilogram Sahte Toz Deterjan Bulundu, Ev Sahibi Gözaltına Alındı
    09 Mar Kayseri'de 2100 Kilogram Sahte Toz Deterjan Bulundu, Ev Sahibi Gözaltına Alındı

    Kayseri'de Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ş.E'nin sahte temizlik ve deterjan ürünleri ticareti yaptığını tespit etti. Ş.E'nin evinde yapılan aramada 210 paket sahte toz çamaşır deterjanı ele geçirildi ve ev sahibi gözaltına alındı.

  • Kocaeli'de 25 taksi durağı prefabrik hale getirilecek
    09 Mar Kocaeli'de 25 taksi durağı prefabrik hale getirilecek

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, taksi duraklarını modernize etmek için düzenlenen ihaleye 8 firma teklif verdi. Toplamda 25 taksi durağı prefabrik yapılarla yenilenecek.

Advertisement