Imaginarium İlk Kez Unnado.Com'da! - Son Dakika
Güncel

Imaginarium İlk Kez Unnado.Com'da!

Imaginarium markası internet üzerinden ilk kez unnado.com'da satışa sunuluyor.

12.04.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde 70'e varan indirimlerle anne babaların beğenisine sunulan Imaginarium oyuncaklarını 16 Nisan'a kadar unnado.com'dan satın alabilirsiniz.

Türkiye'nin ilk anne, baba ve çocuk alışveriş kulübü unnado.com, dünyanın en seçkin markalarını unnadó güvencesiyle çocuklarla buluşturuyor. İnternette ilk kez unnado.com'da satışa çıkan Imaginarium oyuncakları, sürekli yenilenen benzersiz koleksiyonuyla çocukların hem güzel vakit geçirmesi hem de gelişimi açısından çok faydalı.

30 ülkede 340 satış noktasıyla anne, baba ve çocuklara öğrenim, eğlence ve en yüksek kalite ve güvenlik garantisi sunan Imaginarium oyuncakları, oyuncak dünyası konusunda uzman girişimciler tarafından 1992'de kuruldu. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunan oyuncaklarıyla Imaginarium'un hem bebekler hem de çocuklar için olan koleksiyonu yılda iki kez yenileniyor.

Eğlenceli dişliklerden renkli hacıyatmazlara, bez bebeklerden banyo kitaplarına kadar pek çok oyuncakla unnado.com üyelerinin beğenisine sunulan Imaginarium oyuncakları, yüzde 70'e varan indirimler sayesinde çok avantajlı fiyatlarla geliyor.

Çocukların daha çok ve daha iyi eğlenmelerini sağlamanın yanında daha kapsamlı eğitim ve gelişim olanakları sunan Imaginarium oyuncakları, 16 Nisan'a kadar unnado.com'da unnadó anne babalarını bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Imaginarium İlk Kez Unnado.Com'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement