İmam Hatip Okul Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Okul Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı

İmam Hatip Okul Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Çınar başkanlığında, Din Öğretimi Şube Müdürü Mehmet Mersin ve Muğla’da görev yapan İmam Hatip Lise ve İmam Hatip Ortaokul müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

19.02.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Çınar başkanlığında, Din Öğretimi Şube Müdürü Mehmet Mersin ve Muğla'da görev yapan İmam Hatip Lise ve İmam Hatip Ortaokul müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar'ın konuşmaları ile başlayan toplantıda; Kuranı Kerim'i Güzel Okuma Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışmaları, Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları, Kutlu Doğum Haftası Programı, Okulların Sorunları gibi konular ele alındı. Yapılan toplantı sonunda, bütün okul müdürlerinin talepleri alındı. Okulların fiziki altyapılarının iyileştirilmesi, öğretmen, veli ve öğrenci arasında takım ruhu oluşması, eğitim kalitesinin yükseltilmesi, gerek liseler arasında gerekse ortaokullar arasında her türlü bilgi alış verişinin yapılması kararlaştırıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da tüm okulların öneri ve sorunlarının değerlendirildiği ve öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için gerekli bütün çalışmaların yapıldığı ifade edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Okul Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement