İmam Hatip Lisesi Yolu Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Yolu Çamurdan Kurtuldu

İmam Hatip Lisesi Yolu Çamurdan Kurtuldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi'nin yolu, belediye tarafından çamurdan kurtarıldı.

11.02.2015 09:29  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi'nin yolu, Çerkezköy Belediyesi tarafından onarılarak, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirildi.

Kış şartları nedeni ile bozulan Enesler İmam Hatip Lisesi'nin yolu Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından beton ile kaplandı. Ambardere'de bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Enesler İmam Hatip Lisesi'nin önündeki yol kış şartları nedeni ile bozulmuştu ve öğrencilerimiz okullarına gidip gelirken sıkıntı çekiyordu" dedi.

Yapılan yol hakkında bilgi veren Başkan Akay, "Okulumuzun yol sorununu çözmek için sömestri tatilini de fırsat bilerek çalışmalara başladık. Öncelikle İmam Hatip Lisesi'nin önündeki altyapı sorununu çözerek, yağmur sularının deşarj için 105 metretül 200 milimetre çapında 200'lük beton büz döşendi. Döşenen beton büz ile okulun önündeki yağmur sularının deşarjı sağlandı. Ardından ise 7 metre genişliğinde ve 180 metre uzunluğunda demirli beton yol yapıldı" açıklamasını yaptı.

İlk etapta İmam Hatip Lisesi'nin yolunun 180 metrelik bölümünün demirli beton yol yapılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin çamurdan kurtarıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki günlerde söz konusu altyapı çalışması yapacaklarını da sözlerine ekledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Yolu Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement