İmam Nikahını Annem İstedi - Son Dakika
Magazin

İmam Nikahını Annem İstedi

İmam Nikahını Annem İstedi

Gizem Özdilli, nikah günü evlenmekten vazgeçen işadamı sevgilisi Ufuk Ataç ile imam nikahıyla evlendi.

17.12.2011 06:03  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nikah günü evlenmekten vazgeçen işadamı sevgilisi Ufuk Ataç'tan ayrılan ancak geçtiğimiz günlerde yeniden birlikte görüntülenen manken Gizem Özdilli; Ataç'la aralarında imam nikahı kıydıkları yönündeki iddialara ilk kez yanıt verdi. Öte yandan sevgilisi için iki yıl önce bıraktığı mesleğine de geri dönme kararı alan ünlü manken; bu kararın perde arkasını da anlattı...

Gördüğüm kadarıyla bambaşka bir Gizem Özdilli ile karşı karşıyayız...

Artık dinlenmiş, hayattan ne istediğini bilen, daha olgun biriyim. Sanat camiasına dönme kararımın altında hırslı cümleler yok! Ben bundan sonra sadece daha profesyonel işlerin içinde olmak istiyorum. Bu nedenle profesyonel bir ekip de kuracağım.

ÜÇ AMELİYAT OLDUM

İki yıl önce işlerinizi niye askıya aldınız?

İlişkimi koruma altına almak ve dinlenmek istiyordum. Ama sadece bunlar değil; ben üç büyük ameliyat geçirdim. Birisi miyom ameliyatıydı. Tam dört saat sürdü. Diğeri gözümdendi, son olarak da ayağımdan ameliyat oldum. Bu nedenlerle piyasadan uzak kalınca, oturup düşündüm, hatalarımı gördüm.

Evde oturduğunuz zaman ne yaptınız?

Eviyle ilgilenen, mutfağa girip saatlerce yemek yapan bir kadın oldum. Sabahları geç uyanıp tüm gün pijamayla dolaşmak güzelmiş. Bir de İspanyolca öğrendim.

Ufuk Bey mesleğinize nasıl bakıyor?

İlk başlarda onu ne kadar önemseyip önemsemediğim konusunda beni sınamak istedi. Kendisi çok akıllıdır! Ben de onunla yaşadığım özel şeyleri koruma altına almak için camiadan çekildim. Ama sonra, o da birçok şeyden emin oldu; şimdi işime daha ılımlı yaklaşıyor. "Röportaj yapmanı istemiyorum" demişti, ben de "Tamam" demiştim. Artık beni destekliyor.

GÖRÜR GÖRMEZ AŞIK OLMADIM

Ufuk Bey'le nasıl tanıştınız?

Açıkçası tanışır tanışmaz aşık olmadım. Kendisi zaten arkadaşımdı. Babamın kanser olduğunu öğrendiğimiz günden beri beni yalnız bırakmadı. Babamı kaybettikten sonra da hep bana destek oldu. Benim için kıymetlidir.

İmam nikahı kıydığınız için büyük tepki aldınız. Pişman mısınız?

Hayır, pişman değilim. Ama bizi zor durumda bıraktılar. Annem geçtiğimiz ay hacca gidecekti, bizden imam nikahı kıymamızı istedi. Onu kırmamak için bunu yaptık. İmam nikahı kıymamızın altında başka sebep arayan insanları Allah'a havale ediyorum. "Resmi nikah ne zaman?" diye soranlara da "Bilmiyorum, kısmet" diyorum.

#Sayfa#

BEN UFUK BEY'E BİRAZ KIRGINIM!

Resmi nikah istememenizin özel bir nedeni var mı?

Özel hiçbir nedeni yok. Bilmiyorum, korkuyorum belki de... Biraz da kırıldım Ufuk Bey'e çünkü insanlara karşı mahçup oldum. Bu yüzden de heyecanımı yitirdim. Belki de kaderimde o gece nikah kıyılmaması vardı, bilemem ki...

Ufuk Bey, "Nikah ne zaman?" sorusuna nasıl yanıt veriyor?

"Yakında" diyor. Bu saatten sonra olmasa da olur. Neticede bizi birbirimize bağlayan şey bir imza değil ki... Allah'tan hep güzel şeyler diliyorum. Ama zaten Allah katında eşim. Parmağımda onun yüzüğünü taşıyorum.

RESMİ NİKAH YAKINDA!

Özdilli'nin sevgilisi Ufuk Ataç "İmam nikahı kıyarak birçok eş sahibi olan insanlardan değiliz. Böyle lanse edilmek istendi. Resmi nikah da doğru zamanda olacak" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İmam Nikahını Annem İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement