İmam nikahlı 4,5 yıllık eşinin, nişanlı olduğunu öğrendi - Son Dakika
3.Sayfa

İmam nikahlı 4,5 yıllık eşinin, nişanlı olduğunu öğrendi

Adana'da 4,5 yıldır imam nikahlı yaşadığı eşinin kaza haberini alması üzerine hastaneye koşan Zehra A., öğrendikleri karşısında şok oldu. Hastanede yatan kocası Levent C. ve yanında ağır yaralanan Gamze K.'nın 1 aydır nişanlı olduklarını öğrenince hayrete düştü.

08.05.2021 15:51  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Mayıs günü saat 17.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi Karataş Bulvarı'nda yolda seyir halinde olan Levent C. yönetimindeki 01 ETL 42 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak, ağaca çarptı. Kazada, Levent C. ile yanındaki Gamze K., yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, araç içerisinde sıkışan Levent C. ve Gamze K.'yı çıkarttı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Levent C. ile Gamze K., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Gamze K.'nın hayatı tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Eşinin kaza yaptığını duyunca hastaneye koştu, nişanlı olduğunu öğrendi

KAZA YERİNDE 'EŞİM' DEDİ

Kazada sıkıştığı araç içerisinden çıkartılan Levent C., sağlık ekiplerine ağır yaralı olan Gamze K.'yı eşi olarak tanıttı. Hastanede yoğun bakıma alınan Gamze K.'nın Levent C. ile evli olmadığı ortaya çıktı. Polislerin kazayla ilgili soruşturması sırasında Levent C.'nin daha önceden de bir kazaya karıştığı, o kaza sırasında ise yanında Zehra A. isimli bir kadının olduğu belirlendi. Bu bilgi üzerine ekipler, Zehra A.'yı arayarak Levent C. ile bir bağlantısı olup olmadığını sordu. Zehra A.?nın polislere Levent C. ile dini nikahlı olduğunu ve 4,5 yıldır beraber yaşadıklarını söylemesi üzerine ekipler, eşinin trafik kazası geçirdiğini ve hastanede olduğu bilgisini paylaştı.

Eşinin kaza yaptığını duyunca hastaneye koştu, nişanlı olduğunu öğrendi

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI; 1 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞLAR

Hastaneye gelen Zehra A. haberlere yansıyan ve araç içerisinde bulunan Gamze K.'nın imam nikahlı eşinin yakını olduğunu düşünüp, durumunu sordu. Hastane görevlileri yaralı kadının yakınlarının dışarda olduğunu söylemesi üzerine asıl gerçek ortaya çıktı. Zehra A., Gamze K. isimli kadının ailesiyle görüştüğünde büyük bir şok yaşadı. Ailesi Zehra A.?ya Gamze K. ve Levent C.'nin 1 ay önce nişanlandığını söyleyerek, nişan fotoğraflarını gösterdi.

Eşinin kaza yaptığını duyunca hastaneye koştu, nişanlı olduğunu öğrendi

"KADIN DA BENİM GİBİ KANDIRILMIŞ"

Zehra A. mal varlığı olduğu için 2017'de tanışıp, evlendiği Levent C. ile resmi nikah kıymadığını kaydetti. Gamze K.'nın da kandırılmış olabileceğini anlatan Zehra A., "Hastanede Levent'e acısam mı üzülsem mi bilemedim. Ben haberlerde Levent C. ve Gamze C. yazınca şok geçirdim. Gamze hanım yaralıymış acil şifalar diliyorum. Kadınla hiçbir sorunum yok. Kadın da benim gibi kandırılmıştır. İnşallah önünü görür ve benim gibi hayatını mahvetmez?? dedi.

'ÇALIŞIYORUM' DİYEREK YALAN SÖYLEMİŞ

Eşiyle 1 aydır sıkıntılar yaşadığını aktaran Zehra A., "3 aydır çalışmayıp boş geziyormuş. Bana çalıştığını söylüyordu. Sürekli evi terk ediyordu. Para istediğimde zora gelemiyordu. Biraz sıkıntılarımız olsa da 3 gün öncesine kadar konuşuyorduk. TIR şoförlüğü yaptığı için Gaziantep Nizip'te çalıştığını söylüyordu?? diye konuştu.

İmam nikahlı 4,5 yıllık eşinin, nişanlı olduğunu öğrendi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İmam nikahlı 4,5 yıllık eşinin, nişanlı olduğunu öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Hiç acımam: Hiç üzülmem böyle tip kadına da adama da imam nikahı nedir? Nikah dediğin zaten ilan etmek demektir bunlar girip üç kişi aralarında fısıldaşmayı imam nikahı zannediyor hayır hemşerim ilan edeceksin şahitlerle beraber herkese duyuracaksın sonra da gidip adam gibi resm nikahını koyacaksın yoksa böyle kullanır atarlar mal gibi kalırsın millet de ardıyla Güler adama 21 2 Yanıtla
  • ADİGE: İMAM NİKAHI KİM KIYMIŞ KARDEŞİM BEN İMAM NİKAHI KIYDIRMAK İSTEDİM ANTALYADA YILLAR ÖNCE KIYMADILAR RESMİ EVLİLİK CÜZDANI İSTEDİLER SONRA İMAM NİKAHI OLUR DEDİLER OZAMAN BUNLARIN HEPSİ SUÇ İŞLİYOR SORUN BAKALIM KİM KIYDIYSA İMAM NİKAHINI ONUDA POLİSE VERSİNLER POLİS SALAKMI NEDEN ARAŞTIRMIYOR SUÇ BU OLAY 19 1 Yanıtla
  • Meyyid: İmam nikahı yoktur. Dini nikah vardır. Dini nikah kıyarken imam şart değildir. Artık şu yanlışa devam etmeyin. Dinimizi doğru öğrenin. 18 1 Yanıtla
  • ifk: Resm nikah önemlidir. Adam imama gelmiş nikhımızı kıy demişse imamın ne günahlı var. Üstelik bu nikahı kıymak için imam olmaya da gerek yok. Sende kıyabilirsin.Suçluyu başka yerde ara. 13 3 Yanıtla
  • Slm: Emekli imam kıymış nikahı.2 eşli olmada bı sıkıntı yok.Tabii eğer ekonomik durumu varsa.Sünnet böyle , yazdıklarınıza dikkat ediniz. 4 10 Yanıtla
  • Boran: Bu adam üç kağıtçı kadınlar üzerinden geçiniyor haberler de üstün körü geçiyo 3 karısı var üçünü aynı anda birbirinden habersiz idare ediyo idare ediyor dediğime bakmayın sürüntü gibi kadınlardan geçiniyor 9 0 Yanıtla
  • haso : imam nikahı deyip kızları götürüyorlar kızlar önce resmi nikah sorun sonra imam nikahı deyin 6 3 Yanıtla
  • Vatandaş : Sen nerde yaşıyorsun imam nikahı mi kaldı insanlar ar damarı çatlamış herkes dost hayatı yaşıyor yenilikçi olacağız diye bütün örf adet gelenek kültürümüzü yok sayıyoruz kimse artık anne babayı dinlemez elalem ne der diye düşünmez biraz zaman geçip herşey siradanlastimi heycan tutku bitti mi ah vah etmeye başlıyor bitip giden ömrüne hayırlı şeyler sığdırmayı nasıp etsin allahım 8 0
  • mehmet: HADİ HADİ ORDAN ESKİM KOCANDAN ALDIN YENİ ADAMA YEDİRMEYE BASLADIN 7 0 Yanıtla
  • filozof: dini nikah boş bir masaldır.tek vede gercek nikah yasaların kabul ettiğidir.adınada resmi nikah denir. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    08:05 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı
    01:53 Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerine katılan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerin önüne kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe duyuyor ve can güvenliğinden endişe ettiğini belirtiyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement