İmamın Çicek Sevgisi Camiyi Rengarenk Yaptı - Son Dakika
Güncel

İmamın Çicek Sevgisi Camiyi Rengarenk Yaptı

İmamın Çicek Sevgisi Camiyi Rengarenk Yaptı

SİVAS'ta Mehmet Akif Ersoy Camii imamı Yusuf Yıldırım, caminin bahçesini 50 farklı çiçekle donattı.

15.06.2017 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta Mehmet Akif Ersoy Camii imamı Yusuf Yıldırım, caminin bahçesini 50 farklı çiçekle donattı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii, rengarenk bahçesiyle dikkat çekiyor. 20 yıl önce yapılan camiyi 10 yıldan bu yana çiçeklerle donatan cami imamı Yusuf Yılıdırım, namaz vakitleri dışında da cami de bulunduğunu ve çiçeklerle ilgilendiğini söyledi. Her gün çiçekleri sulayarak bahçeyi temizleyen imam Yıldırım, cami cemaatinin de kendisine yardım ettiğini söyledi.

"50 ÇEŞİT ÇİÇEĞİMİZ VAR"

Mehmet Akif Ersoy Camii'nde 12 yıldan bu yana görev yaptığını belirten imam Yusuf Yıldırım, çiçekleri çok sevdiğini, onlar için özel çaba ve sevgisi bulunduğunu vurgularken, "Özel bir gayret ve sevgi ile yaptım. Yaklaşık 10 yıl önce bismillah deyip başladık. 10 yıl içerisinde caminin çevresi, bahçesi bu hale geldi. Sivas'ta bu şekilde başka bir cami yok" dedi.

Cami bahçesindeki güllerin çevredeki esnaf tarafından korunduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Çiçekler için finansmanı da esnafımız sağlıyor. Gelip bakımlarını, sulamasını yapıyorlar. Özel bir gayreti olan, hobisi olan, çiçekleri seven buraya gelip bahçeye emek veriyor. Bahçemizde 50'nin üzerinde çiçek çeşidimiz var. Salon bitkileri de var. Salon bitkisi dışarda olmaz diyenler gelip Mehmet Akif Ersoy Camisini görsünler. Eğer sevgi verirseniz, ilgi gösterirseniz kesinlikle dışarda da salon bitkisi olur. Bunun en güzel örneğini camimizde görebilirsiniz.."

Cami cemaati ise namaz vakti dışında da camiye gelerek vakit geçirdiklerini ifade ederek buraya geldiklerinde huzur bulduklarını söyledi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmamın Çicek Sevgisi Camiyi Rengarenk Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement