İmamoğlu: "Devleti Kendilerininmiş Zanneden Bir Avuç İnsan, Yeni Hayatlarına Adım Atacak. - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu: "Devleti Kendilerininmiş Zanneden Bir Avuç İnsan, Yeni Hayatlarına Adım Atacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın verdiği iftarın ardından; “Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız. Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak” dedi.

01.04.2023 20:11  Güncelleme: 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: EDDA SÖNMEZ/ Kamera: ADEM KARABAYIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın verdiği iftarın ardından; "Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız. Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak" dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Yenikapı'da düzenlenen iftara, Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı bileşeni partilerin İstanbul İl Başkanları katıldı.

İmamoğlu, şunları söyledi:

"Allah hepimize mevki ve makamları yükseldikçe, tevazusu artan insanlarla birlikte yol yürümeyi nasip etsin. Ben bu bakımdan kendimi çok şanslı hissediyorum. Millet İttifakı'nın değerli liderleri ile birlikte iyilik ve erdem dolu bir yolculuğa çıkmanın yoğun huzurunu yaşıyorum. Bu yolun sonunda milletin hakkını, millete teslim etmekten öte başka bir hedef yoktur. Bu yolun sonunda bütün farklılıklarımız ile birlikte, hep beraber kardeşçe yaşamaktan başka bir gaye yoktur. Millet İttifakı bu ülkede yeni bir siyaset anlayışını hakim kılmak için yoğun bir uğraş veriyor. Bizler milletin sandıktan çıkan iradesini, bir zafer ya da yenilgi gibi görmeyen, böyle görülmesine izin vermeyen bir siyasi anlayışa sahibiz. Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız.

Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak.

Bu ülke artık 86 milyon vatandaşın aklı ile yüreği ile vicdanı ile yönetilecek. Bu ülkede insan olmaktan daha büyük bir mevki, özgür ve onurlu bir vatandaş olmaktan daha güçlü bir makam olmayacak."

İmamoğlu: "Devleti Kendilerininmiş Zanneden Bir Avuç İnsan, Yeni Hayatlarına Adım Atacak.
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İmamoğlu: 'Devleti Kendilerininmiş Zanneden Bir Avuç İnsan, Yeni Hayatlarına Adım Atacak. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement