İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün akşam katıldığı bir canlı yayında İBB'nin TRT'deki bir diziye 25 milyon TL aktardığını açıkladı. Söz konusu dizinin Mehmetçik Kûtulamâre olduğu ortaya çıktı.

18.09.2019 11:28  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında İBB'den TRT'deki bir diziye sponsorluk yoluyla 25 milyon TL aktarıldığını söylemişti. İBB'nin toplam 4 iştirakinden aktarılan paranın hangi diziye gittiği belli oldu.

"DİZİYE SPONSOR OLMAK BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN İŞİ Mİ?"

Bir TRT dizisine İBB'ye milyonlarca lira aktardığını söyleyen İmamoğlu, "TRT dizisine 20-25 milyon lira niye aktarsın İBB. Diziye sponsor olmak belediye şirketlerinin işi mi? Televizyon buna reklam alır ve para kazanır" dedi, herkes o dizinin hangisi olduğunu merak etti.

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

MEHMETÇİK KÛTULAMÂRE DİZİSİNE 25 MİLYON TL'LİK KAYNAK

İBB Başkanı'nın söz ettiği dizinin TRT'de yayınlanan Mehmetçik Kûtulamâre olduğu ortaya çıktı. Söz konusu dizi için İBB'nin 4 iştirakinden 25 milyon TL'lik kaynak sağlandı.

İBB'NİN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA GÜNDEME GELDİ

2018 yılında İBB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım da sosyal medyada gündeme geldi. Paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sağladığımız "Mehmetçik Kut'ül - Amare" dizisi, bu akşam saat 20.00'de, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor" notu düşülmüştü.

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış
İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

Son Dakika Güncel İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (107)

  • vatandaş: senin atalarinin gizledigi tarihimizi o dizilerden ögrendik...benden taraf helal olsun 73 125 Yanıtla ergün: buda bazı arkadaşlara kapak olmuştur diye düşünüyorum 20 45 Insan: Sen vatandaş olmazsın olsan olsan çomar anca 23 8
  • orhan: birileri şu ak koyunları okula götürsün okuma yazma öğrensinler filimden geçmiş öğrenilmez eskiden gazeteler kitap ansiklopedi dağıtıyordu millet bilgi sahibi olsun diye bunlar geldi hepsi kalktı şimdi gazeteler satılmıyor bile toplum cahilleştiriliyor gezete de alan yok eskisi gibi gerçi cahil cahil konuşup yaptıkları yolsuzluk larla övünüyor adama bak sizden temizleye bilirse adam verdiği sözleride getirecek yerine merak etmeyin siz 41 7 Yanıtla HEYECANLANDIRDINIZ İMAMAOĞLU ÇEKİLİYOR ANLADIM::: ittifak bozması kaç kitap okudunda okumaktan bahsediyorsun sokak ağzıyla konuşuyorsun bir kitap okumuş olsan toplum içine girmiş olsan ailenden birisinin ak partiye kazarada olsa oy verme olasılığını düşünme kabiliyetin olsa bu yazıyı yazmazsın 1 1 HEYECANLANDIRDINIZ İMAMAOĞLU ÇEKİLİYOR ANLADIM::: İTTİFAK BOZMASI FİLİM DEĞİL FLİM ÖNCE SEN OKUMA YAZMASINI ÖĞREN SONRA BAŞKALARINA NASİHAT VER 0 1 mal: heyecanlandırdınız :) lafım sana sen önce yazmayı öğren FLİM değil FİLM :) bağlı olduğun yer okuma yazmanı sana öğretmemiş belliki 0 0
  • Konyalı Naci abi: Yeni bir partiye kişilere ihtiyacimiz var. Davutoğlu sağlam temiz bir politikacı dir. Hükümette ne düzenler oldugunu iyi anladı ve istafa etti. Babacanla inşallah aynı partide birleşir. 2 41 Yanıtla ANTİDAVUT: bencil kubuz ve aynı anda sinsi bir siyasetçi olduğunuda yazda kimi pazarladığını anlasınlar 2 0 TürkiyeM: Ne güzel iste partinin icindeki pislikler istifa edip temizleniyor . Yolun acik olsun Recep Tayyip Erdogan 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement