İmamoğlu: "Kalbimi ve Sıcaklığımı Bu Şehrin Mazlumlarına Vereceğim" - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu: "Kalbimi ve Sıcaklığımı Bu Şehrin Mazlumlarına Vereceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Her zaman adaletten, vicdandan yana olacağım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacağım. En çok da kalbimi ve bütün sıcaklığımı bu şehrin mazlumlarına vereceğim.

18.12.2018 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Her zaman adaletten, vicdandan yana olacağım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacağım. En çok da kalbimi ve bütün sıcaklığımı bu şehrin mazlumlarına vereceğim. Evinde bir eksiği varsa, hayata dair bir umutsuzluğu varsa bu göreve talip olmamın en önemli sebebi onlara bir umut ve sıcaklık olmaktır." dedi.

İmamoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gururlu olduğunu dile getiren İmamoğlu, İstanbul'a 28 yıl önce geldiğinde büyük hayaller kurduğunu, İstanbul'u çok sevdiğini belirterek, "Ben duygularını gizleyen biri değilim. Sevgiyle büyüdüm ve o sevgiyi büyütmeye çalıştım. İnanılmaz dostluklar edindim. Bazen küçücük bir çocuktan bazen kocaman bir insandan... Bu sevgi derinliğini bana veren ailemdir. Annem, babam, kardeşim, eşim ve çocuklarım... İnsan sevginin derinliğini ve büyüklüğünü yaşayınca ne hissediyor biliyor musunuz? Şu dünyadaki bütün kötülükleri yok edebilecek gücü hissediyor. Kalbim bana söylüyor." diye konuştu.

Hangi makamda olursa olsun göreve başladığında hissettikleriyle yoluna devam edeceğine vurgu yapan İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Her zaman adaletten, vicdandan yana olacağım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacağım. En çok da kalbimi ve bütün sıcaklığımı bu şehrin mazlumlarına vereceğim. Evinde bir eksiği varsa, hayata dair bir umutsuzluğu varsa bu göreve talip olmamın en önemli sebebi onlara bir umut ve sıcaklık olmaktır. Göreceksiniz bunu en derinden ve en güzel biçimde yapacağım. Hepiniz bu kardeşinizle, arkadaşınızla, evladınızla gurur duyacaksınız. Bu şehirde ters giden bir şeyler olduğuna inandığım için bunları düzeltecek yüreğe de sahip olduğum için 'bir görevi nasıl elde edebilirim, nerede bu süreci en güzel şekilde yönetebilirim?' diyerek, bu ülkenin tüm değerleriyle varlığını her an yolumda bir ışık gibi gördüğüm Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partide siyaset yapma kararı verdim. Bir yola çıktım."

İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olduğu sürede yaşadıklarını anlatarak, başarının Beylikdüzü halkına ait olduğunu söyledi.

İmamoğlu, konuşmasının sonunda CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ve İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer'i yanına çağırarak, vatandaşlardan onlara sahip çıkmalarını istedi.

İmamoğlu: "Kalbimi ve Sıcaklığımı Bu Şehrin Mazlumlarına Vereceğim"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İmamoğlu: 'Kalbimi ve Sıcaklığımı Bu Şehrin Mazlumlarına Vereceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.


Advertisement