İmamoğlu'nda Haliç İçin Erdoğan, Dalan ve Sözen'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu'nda Haliç İçin Erdoğan, Dalan ve Sözen'e Teşekkür

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da yaptığı açıklamada, "Eyüpsultan denince aklıma, dünya güzeli Haliç gelir. Uluslararası literatürde Altınboynuz'dur adı.

01.03.2019 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da yaptığı açıklamada, "Eyüpsultan denince aklıma, dünya güzeli Haliç gelir. Uluslararası literatürde Altınboynuz'dur adı. Sağolsun, buradan minnet ile anıyorum Bedrettin Dalan, Nurettin Sözen, Recep Tayyip Erdoğan 3'ü de Haliç'e hizmet etmişlerdir. Hepsine teşekkür ediyorum.  Ama bitiremediler. Yapamadılar. Haliç cıvıl cıvıl olmalı. Bana nasip olacak, bana" dedi.

İMAMOĞLU'NU BÖREKÇİYE DAVET ETTİ

Seçim programı kapsamında Eyüpsultan'da çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu, sabah kanaat önderleri ile yaptığı toplantının ardından Alibeyköy'de esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ile sohbet eden İmamoğlu'nun yolu, Cemil Yurdakul tarafından kesildi. Yurdakul, "Dün, size sosyal medya üzerinden mesaj yolladım, şimdi karşıma çıktınız" diyerek İmamoğlu'nu, yolun karşısındaki börekçiyedavet etti. Daveti kırmayan İmamoğlu, börekçide çay içti ve masa etrafında toplanan gençlerle sohbet etti.

Ardından Alibeyköy'de bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi'ne geçen İmamoğlu, burada salonda bulunan seçmenlere hitap etti. 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, "31 Mart seçimini hepimizin derinden hissetmesi ve çalışması lazım. Kötü dil kullanacaklar, biz ne yapacağız sabırlı olacağız. Vatandaşa adaylarımızı ve projelerimizi anlatacağız. Herkesi nasıl kucaklayacağımızı ve iyiliklerimizi anlatacağız. Biz hep iyi şeyler düşünüyoruz. Aklımızda hiç kötü bir şey yok" dedi.

"CAMİ NEYSE CEMEVİ DE O"

Cemevlerinin statüleri ile ilgili de konuşan İmamoğlu, "Cemevlerimiz ibadethanedir.  Bu şehirde ibadethanelere hangi sorumlulukla bakılıyorsa, 1 Nisan'dan sonra da biz aynı sorumlulukla bakacağız. Cami neyse cemevi de o. Alevi vatandaşlarımızın ibadetlerini yaptığı cemevlerinde hiçbir zaman en küçük bir eksiklik hissetmelerini onlara yaşatmayacağım" diye konuştu.

"HALİÇ CIVIL CIVIL OLMALI"

Öğle saatlerinde Eyüpsultan Camii'ne gelen Ekrem İmamoğlu, Cuma namazının ardından Eüpsultan Meydanı'nda CHP'nin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu ile birlikte "Eyüp Halkası" dağıttı. Ardından Fahri Korutürk caddesinde esnaf ziyareti yapan İmamoğlu, ayaküstü vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlerin ardından Eyüpsultan merkezde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında seçmenlere hitap eden İmamoğlu, "Eyüpsultan denince aklıma, dünya güzeli Haliç gelir. Uluslararası literatürde Altınboynuz'dur adı. Sağ olsun, buradan minnet ile anıyorum Bedrettin Dalan, Nurettin Sözen, Recep Tayyip Erdoğan 3'ü de Haliç'e hizmet etmişlerdir. Hepsine teşekkür ediyorum. Ama bitiremediler. Yapamadılar. Haliç cıvıl cıvıl olmalı. Bana nasip olacak, bana. Ben bitireceğim, ben. Onları da davet edip, gelin birlikte açalım diyeceğim" dedi.

Konuşmanın adından AK Parti'nin seçim standına uğrayan İmamoğlu, burada bulunanlara başarı diledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmamoğlu'nda Haliç İçin Erdoğan, Dalan ve Sözen'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement