İmamoğlu'ndan Salacak Sahili İçin Yayalaştırma Projesi - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu'ndan Salacak Sahili İçin Yayalaştırma Projesi

İmamoğlu\'ndan Salacak Sahili İçin Yayalaştırma Projesi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turu kapsamında geldiği Üsküdar Meydanı'nda, Salacak Sahilinin yayalaştırma projesini anlatarak, "Üsküdar Meydandan Harem'e kadar olan kısmı yayaya açacak ve aynı zamanda Harem'de büyük bir otopark yaparak belki de...

22.03.2019 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turu kapsamında geldiği Üsküdar Meydanı'nda, Salacak Sahilinin yayalaştırma projesini anlatarak, "Üsküdar Meydandan Harem'e kadar olan kısmı yayaya açacak ve aynı zamanda Harem'de büyük bir otopark yaparak belki de İstanbul'un en güzel manzarasını insanların seyrettiği bir platform oluşturacağız" dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Üsküdar'da sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Büyük Çamlıca Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrasında otobüse binerek ilçede seçim turu attı. İlçedeki birçok mahalleyi gezerek halkı selamlayan İmamoğlu, bazı noktalarda durarak vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Seçim turu sonrasında eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Üsküdar Meydanı'na gelen Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, burada kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa hitap etti.

İmamoğlu'ndan Salacak Sahili için yayalaştırma projesi

Üsküdar Meydan'da konuşma yapan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Üsküdar pırıl pırıl sükunetini koruyan, özellikle tam da bulunduğumuz bu noktada Harem'e kadar olan kısmı yaya açacak ve aynı zamanda Harem'de büyük bir otoparkı yaparak belki de İstanbul'un en güzel manzarasını insanların seyrettiği bir platform oluşturacağız. Denizi yani boğazı insanlarla buluşturacağımız araç trafiğini buradan kaldırarak, insanların gezinti haline getireceğiz. Festivallerin buluşmaların ve de İstanbul'un en güzel fotoğrafının çekildiği bu güzel alanı Üsküdar'a hediye edeceğiz" dedi.

"1 Nisan şimdiden hayırlı olsun"

Seçim konusunda iktidarın vatandaşları unuttuğunu söyleyen İmamoğlu, "Her konu da vatandaşı unuttular. Farkında mısınız? Sizin sorunlarınızı biz günde getirdik hatırladılar. Çocuk, gençler, kadınlar demeye başladılar. İktidar vaat vermez, iktidar yapar. Ama şu anda sanki bizim iktidarımızı kabul etmişler, sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Ama bu güzel bir şey, seçilmeden bizim belediye başkanlığımızı kabul etmiş olmaları gerçekten güzel bir şey. Onun için 1 Nisan şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

"Seçimi kazanınca ilk yönetim anlayışını değiştireceğim"

Sürekli olarak seçimi kazanınca ilk olarak neyi değiştireceksiniz diye soruların sorulduğunu kaydeden İmamoğlu, "Bana soru soruyorlar, diyorlar ki seçimi kazanınca ilk neyi değiştireceksiniz diye soruyorlar. Bende hep söylüyorum, yönetim anlayışını değiştireceğim. Partizanlığı bitireceğim. Parti hizmet için bir araçtır, ama partiyi kendi şirketin, belediyeyi de o şirketin malı görürsen orada sorun başlar. Biz ne diyoruz, kardeşim belediyeyi açacağız, insanların şeffaf bir şekilde sorunlarını çözen bir kurum haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

"Caminin avlusunda cami içinde siyaset yapmak ayıptır yazıktır günahtır"

Büyük Çamlıca Camii'nde bazı vatandaşların PKK tepkisine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Şu memlekette yaşayan insanlarız, ben sizin gözünüze bakarak geçmişte hangi partiye oy verdin diye ben size ayrımcılık yapabilir miyim, yakışır mı? Birisi diyor ki, bak bak HDP aday göstermedi, Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor, dolayısıyla İmamoğlu terör örgütüyle ortak. Neye üzülüyorum söyleyeyim. Bugün ayıptır söylemesi cuma namazından sonra kurgulanmış birkaç insan benim yanımda terör örgütüne lanet okuyor, ya ben de okuyorum. Yani mesajı birkaç kişi almış, caminin avlusunda cami içinde siyaset yapmak ayıptır yazıktır günahtır" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İmamoğlu'ndan Salacak Sahili İçin Yayalaştırma Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor
    16:00 Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor

    Hatay'da yaşanan deprem sonrası evi yıkılan Osman Kara, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evinin anahtarını alarak mutluluğunu dile getirdi. Hatay'da TOKİ tarafından yapılan konutlar, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

  • Kütahya'daki Zeytinoğlu Halk Kütüphanesi'nde 1294 el yazması eser dijital ortama aktarıldı
    15:59 Kütahya'daki Zeytinoğlu Halk Kütüphanesi'nde 1294 el yazması eser dijital ortama aktarıldı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Zeytinoğlu Halk Kütüphanesi, envanterindeki 1294 el yazması eseri dijital ortama aktararak hizmete sundu. Kütüphanede bulunan Arapça ve Farsça dillerindeki nadir eserler, Milli Kütüphane bünyesindeki Dijital Kütüphane aracılığıyla bilim dünyasının ve meraklıların erişimine açıldı. Kütüphane Müdürü Mehmet Meşe, bu dijitalleşme sayesinde araştırmacıların ve meraklıların bu önemli kaynaklara kolayca ulaşabileceğini belirtti.

  • Hamza Dağ, Basmane çukurunu çözeceklerini söyledi
    15:59 Hamza Dağ, Basmane çukurunu çözeceklerini söyledi

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane çukuru olarak tanımlanan bölgedeki sorunları çözeceklerini ifade etti. Dağ, Bergama'da TMSF başkanıyla yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, önümüzdeki 5 senelik süreçte Basmane çukurunda önemli bir mesafe kat edeceklerini düşündüğünü söyledi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı
    15:58 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ile Yahyalı ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri de mitinge katıldı. Büyükkılıç, konuşmasında eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayarak, Yahyalı'da yapılan hizmetlerin önemine değindi. Milletvekilleri ve ilçe başkanları da Yahyalı'nın Cumhur İttifakı'nın kalesi olduğunu belirtti.

  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak
    15:55 Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.


Advertisement