İmamoğlu Seçim Çalışmalarını Beykoz'da Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu Seçim Çalışmalarını Beykoz'da Sürdürüyor

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da halk buluşması öncesi AK Parti standını ziyaret etti.

21.02.2019 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da halk buluşması öncesi AK Parti standını ziyaret etti. Seçim çalışmalarında başarılar dileyen İmamoğlu'na stantta bulunanlar lokum ikram etti. Halk buluşmasında seçmenlere hitap eden İmamoğlu, Allah şahit, siz de şahit olun ki, çok keyifli ve huzurlu bir dönem size yaşatacağım. dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Beykoz'da bulunan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe meydanında yaptığı halkla buluşma programı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu'na ilk olarak, Ak Partili Binali Yıldırım'ın vaadi arasında yer alan istihdam sorusu yöneltildi. Yıldırım'ın istihdam vaadinden haberinin olmadığını belirten Ekrem İmamoğlu, 'Sevindim. En azından belediye başkanlarının işsizlikle ilgilenmesi gerektiğini birkaç günde öğrendiler. Bu değerli benim açımdan. En azından işle, işsizlikle, istihdam ile bu alanı yaratma ile ilgili belediyelerin çok ağır mesuliyetlerinin olduğunun farkında olmasını öğrenmiş oldu. Ben temkinli bir insanım. Akıllı ve bilimle hareket ederim. Biri söyledi diye bir şey söylemem dedi.

'BEYKOZLULARIN HAKKINI VEREREK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Depremle de ilgili çalışmaların hemen başlatacaklarını belirten İmamoğlu, başka bir gazetecinin, 'Beykozlu seçmenler ciddi bir tapu sorunu olduğunu söylüyor. Siz tapu sorunun çözebilecek misiniz sorusuna da, 'Bu ülkede çözümsüzlük diye bir şey yok. Bunu çözümsüz hale getirenler basiretsiz ve beceriksiz yöneticiler. Bu işte 2 yöntem olmalı. İlki becerikli ve çözüm arayan yöneticiler olmalı, ikincisi de bu işin taraflarını davet edebilecek toleransa sahip olmalı. Ortak akıl ve demokrasi tanımı vardır. Bu iki tanımla hareket ettiğinizde İstanbul'da çözümsüz sorun yoktur. Beykozlu'ya hakkını vererek sorunu çözeceğiz. Beykozlu'nun malına göz dikerek değil diye cevap verdi.

AK PARTİLİLER STANDI ZİYARET EDEN İMAMOĞLU'NA LOKUM İKRAM ETTİ

İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından ilçe meydanında bulunan AK Parti seçim standını da ziyaret etti. Seçim sürecinde başarılar dileyen İmamoğlu'na stantta bulunanlar lokum ikram etti.

'BEYKOZ TÜM MASUMİYETİNİ KORUYARAK YİNE BEYKOZLULARIN OLACAK

Arından ilçe meydanında seçmenlere seslenen İmamoğlu, 'Beykoz'un tüm sorunları, size bir hemşeriniz olarak söylüyorum ki, yıllardır çözmedikleri tapular, imar sorunları, dönüşüm sorunları, hem de örnek bir Beykoz'u ortaya koyacağız. 5 yıl sonra ne diyecekler biliyor musunuz. 'Bu güzel Beykoz ne güzelmiş yıllarını heba etmiş' diyecekler. Size söz veriyorum. Bu Beykoz tüm masumiyetini ve doğallığını koruyarak yine Beykozluların olacak dedi.

'BİLİN Kİ 1 NİSAN'DA ASIL BELEDİYE BAŞKANI SİZ OLACAKSINIZ

İmamoğlu konuşmasının sonunda, 'Benim enerjimi ve gülen yüzümü görüyorsunuz. Bir şehre güler yüzlü, inançlı, keyifli, ahlaklı, günde 30 kilometre yürüyecek, adım adım bu şehri gezecek bir belediye başkanı lazım. Bu şehirde yaşayan herkesi kucaklayacak bir belediye başkanı lazım. İstanbul'u adım adım bilen, hisseden, benim seçmenim demeyen, hepimiz diyen, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı lazım İstanbul'a. Siz şimdiden belediye başkanı seçildiniz. Siz seçildiniz neden biliyor musunuz. Çünkü size çok zevkli ve güzel bir dönem yaşatacağım. Söz veriyorum. Allah şahit, siz de şahit olun ki, çok keyifli ve huzurlu bir dönem size yaşatacağım. İyi ki oy vermişiz dedirteceğim. Ama bilin ki 1 Nisan'da asıl belediye başkanı siz olacaksınız ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından semt pazarını ziyaret etmek isteyen İmamoğlu, yaşanan yoğunluk nedeniyle bu turunu gerçekleştiremedi.

İmamoğlu Seçim Çalışmalarını Beykoz\'da Sürdürüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmamoğlu Seçim Çalışmalarını Beykoz'da Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement