İmperial Hastanesi İdmanocağı, Tur Peşinde - Son Dakika
Yerel

İmperial Hastanesi İdmanocağı, Tur Peşinde

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nda mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, tur atlamak için Yunanistan'ın Naxos Adası'na gittiklerini söyledi.

24.11.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nda mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, tur atlamak için Yunanistan'ın Naxos Adası'na gittiklerini söyledi.

İmperial Hastanesi İdmanocağı, Challenge Kupası 2. tur ilk karşılaşmasında 3-0 mağlup ettiği Yunanistan'ın AON Pannaxiakos takımıyla yarın rövanş maçına çıkacak. Naxos'ta oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Kulüp başkanı Mehmet Öz, karşılaşmada tur atlamaları halinde 3. turda Romanya'nın CS Municipal Targoviste takımıyla eşleşeceklerini ifade etti.

Türkiye ve Trabzon'u Avrupa'da temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Öz, "Bu bizim için gurur ve övünç kaynağıdır. Tur atlamak için Yunanistan'ın Naxos Adası'na gidiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve sporcu kalitemiz var. İlk maç Trabzon'da dostane bir havada geçti. Umarım ikinci maçta da dostluk kazanır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İmperial Hastanesi İdmanocağı, Tur Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement